Nice'e transfer olacağı iddia edilen Burak Yılmaz'ın takımda kalacağı açıklandı

Fransa Ligi'nde geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Lille'de gösterdiği performansla Fransızları kendisine hayran bırakan milli golcü Burak Yılmaz, kariyerine Lille'de devam edecek. 36 yaşındaki yıldızın yeni hocası Gourvennec, oyuncusuyla konuştuğunu belirterek "Burak bizimle kalacak" ifadesini kullandı.

2020 yazında alacaklarının bir kısmından vazgeçerek Beşiktaş ile olan sözleşmesini sonlandıran ve Fransa Ligi takımlarından Lille'e transfer olan Burak Yılmaz'ın kariyerine yeni bir şampiyonluk eklemesini kimse beklemiyordu.

Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın da forma giydiği Lille'de ilk 11'e yerleşen milli oyuncu, PSG gibi bir devin önünde şampiyonluk yaşayan takımın en önemli ismi olmuştu.

Mbappe ve Neymer gibi yıldızları kadrosunda barındıran PSG önünde 1 puanlık farkla şampiyonluğa ulaşan Lille'de çıktığı 30 lig maçında 17 gol ve 5 asiste imza atan 36 yaşındaki golcü, Fransız basınında da sezon boyunca manşetleri süsledi.

Burak Yılmaz, bugünlerde ise transfer haberleriyle gündemde... Geçtiğimiz sezonki sürpriz şampiyonlukta takımın başında bulunan Christophe Galtier, yönetimle yaşadığı anlaşmazlık sonrası Nice'in başına geçmişti. Galtier'in yeni takımı için Burak Yılmaz ismi de bir süredir konuşuluyordu.

Milli golcü hakkında açıklama yapan Lille'in yeni hocası Gourvennec ise transfer iddialarını yalanladı. Burak'la konuştuğunu söyleyen Gourvennec, "Onun takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. Onunla sürekli konuşuyorum ve bu takımın bir parçası olmaktan hoşlandığını biliyorum. Ekibin bir parçası ve daha çok gelişmemiz için çalışıyor. Onunla dün akşam durum değerlendirmesi yaptık ve projemize inandığını söyledi. Burak bizimle kalacak." ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki Burak Yılmaz'ın sözleşmesi gelecek yıl sona erecek.

Nice'e transfer olacağı iddia edilen Burak Yılmaz'ın takımda kalacağı açıklandı ile ilgili etiketler Lille Burak Yılmaz PSG Christophe Galtier
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.