N'Golo Kante çılgın teklifi reddedemedi, modaya uydu! Tam 200 milyon euro

Beşiktaş ile de ismi anılan N'Golo Kante, Suudi Arabistan'a transfer olan yıldız isimler arasında yerini aldı. Sağlık kontrolünden geçen Kante, Al-Ittihad ile sözleşme imzalayacak.

Real Madrid'den Karim Benzema'yı kadrosuna katan Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad, bir dünya yıldızını daha transfer ediyor.

Chelsea'nin yıldız orta saha oyuncusu N'Golo Kante, Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad için sağlık kontrolünden geçti ve imzayatı atacak. Transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

2 YIL İÇİN 200 MİLYON EURO

Al-Ittihad'ın N'Golo Kante'ye 2 yıl için 200 milyon euro sözleşme sunduğu belirtildi. 32 yaşındaki Kante, Leicester City ile şampiyon olduktan sonra parladı ve o yaz Chelsea'nin yolunu tuttu. Toplam 2 kez Premier Lig kazanan oyuncu, 1 kez Şampiyonlar Ligi ve 1 kez ülkesiyle Dünya Kupası'nı kazandı.

 

N'Golo Kante çılgın teklifi reddedemedi, modaya uydu! Tam 200 milyon euro ile ilgili etiketler N'Golo Kante Chelsea Suudi Arabistan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.