Neymar 2025'e kadar Fransa'da! Yıllık 30 milyon euro...

PSG'den Neymara yeni sözleşme! Anlaşması 2022'de biten dünya yıldızı Neymar, PSG ile 2025'e kadar sözleşti. Fransız devinde mutlu olduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, Şampiyonlar Ligi başarıları hakkında da konuştu. Brezilyalı futbolcunun yıllık 30 milyon euro alacağı çıkan bilgiler içerisinde yer aldı.

Neymar'dan 4 yıllık imza! PSG ile sözleşmesinin bitime yaklaşan Brezilyalı yıldız, Fransız devine tekrar bağlandı.

Barcelona'dan 222 milyon euroluk rekor bonservis ile Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'ye gelen Neymar, Paris Saint-Germain ile sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı. İmzanın ardından takımında mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli sağ ayak konuşmasına "PSG'de mutluyum ve bu yüzden uzun süreli sözleşme imzaladım. Geldiğim ilk günden beri PSG'nin projesine inanıyorum. Şampiyonluklar kazanmaktan, Şampiyonlar Ligi başarılarımızdan mutluyum. Daha iyisini de yapacağız." sözleri ile devam etti.

KAZANACAĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Takımı ile sözleşme uzatmasının ardından yıldız futbolcunun yıllık ücreti ile ilgili Fransız basınında çıkan iddialar dikkat çekti. Yer alan bilgilere göre Neymar, PSG'den senelik 30 milyon euro kazanacak.

Neymar 2025'e kadar Fransa'da! Yıllık 30 milyon euro... ile ilgili etiketler Neymar PSG Sözleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.