Newsweek ile Posta'nın kapağı kendilerine kapak oldu

Posta gazetesinin ‘Clinton Başkan’ manşetine benzer bir skandala dünyaca ünlü haber dergisi Newsweek’in de imza attığı ortaya çıktı.

Türkiye'de Posta gazetesinin ABD'deki seçim sonuçlarını beklemeyip Hillary Clinton'u ABD'nin yeni başkanı ilan ettiği skandalı konuşurken, bir skandal da Amerika'dan geldi. Dünyanın en saygın haber dergilerinden birisi olarak gösterilen Amerikan haber dergisi Newsweek'in de seçim sonuçlarını beklemeden kapak fotoğrafında Clinton'u başkan ilan ettiği ortaya çıktı.

NEWSWEEK İNANDIRAMADI

101120161910306808014_3.jpg

Newsweek'in imza attığı skandalı twitter'dan duyuran 24 TV'de çalışan ünlü televizyoncu Selim Atalay, şu açıklamayı yaptı: “Newsweek -Trump için de hazırladık Ama Hillary bastık. Kaybederse onu toplayıp imha edip Trump'ı piyasaya süreceğiz- dedi. Ama inandıramadı. Nasılsa seçilemez- diye Trump versiyonunu basmamışlar!!”

POSTA'NIN BİRİNCİ SAYFASI

101120161910396804773_3.jpg

Newsweek ile Posta'nın kapağı kendilerine kapak oldu ile ilgili etiketler Hillary Clinton Posta newsweek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.