Newcastle United'ı İngiliz iş kadını alıyor!

Mike Ashley'nin sahibi olduğu Newcastle United kulübünü İngiliz iş kadını Amanda Staveley talip oldu. İngiliz basını önceki gün de Murat Ülker'in Newcastle'a talip olduğunu iddia etmiş ancak Ülker cephesinden yalanlama gelmişti.

Premier Lig ekibi için 300 milyon sterlini gözden çıkaran Staveley finans sektöründe faaliyet gösteriyor.

PCP Capital adlı şirketin sahibi olan Staveley'nin Ashley'ye fiyat sorduğu Daily Mail gazetesinde yer aldı. Reuters'e göre Staveley'in 300 milyon sterlinlik teklifi karşısında şu an kulübün sahibi olan Mike Ashley, 400 milyon sterlin istedi. Mike Ashley de kulüp için teklif geldiğini doğrulamıştı. Newcastle United'ı isteyen Amanda Staveley Prens Andwrew'un eski kız arkadaşı olarak da biliniyor.

kjhksdjhfkjhsgdkgsdf

Ayrıca Manchester City'nin 2008'de Şeyh Mansur'a satışını yöneten kişi olarak da dikkat çekmişti. Staveley geçen sene ise Liverpool'u Çinli yatırımcılara satmaya çalışmış ancak başarılı olamamıştı. Staveley'nin şirketi bünyesinde 28 milyar sterlinlik bir serveti idare ettiğini biliniyor. 45 yaşındaki İngiliz iş kadını en son Newcastle United'ın Liverpool'la oynadığı maçta tribünde görüntülendi.

Newcastle United'ı İngiliz iş kadını alıyor! ile ilgili etiketler Newcastle United satın iş kadını amanda staveley talip
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.