New York'taki silahlı saldırı sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan taziye mesajı

ABD'nin New York eyaletinde bir markette 10 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan taziye mesajı geldi. Bakanlığın yazılı açıklamasında "ABD halkına taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Dışişleri Bakanlığı, ABD’de New York Eyaleti’nin Buffalo kentinde gerçekleştirilen bir silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, ABD’de New York Eyaleti’nin Buffalo kentinde gerçekleştirilen bir silahlı saldırı sonucunda 10 kişinin hayatını kaybettiği ve yaralılar olduğu aktarıldı.

Açıklamada, "ABD halkına taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

Buffalo Belediye Başkanı Byron Brown, öğleden sonra bir süpermarkette meydana gelen saldırıda 10 kişinin öldüğünü, 3 kişinin ise yaralandığını açıklamıştı.

Vurulanlardan 4 kişinin süpermarkette çalıştığı, ölenler arasında güvenlik görevlisi olan ve saldırgana müdahale etmeye çalışan emekli bir polisin de yer aldığı belirtilmişti.

New York'taki silahlı saldırı sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan taziye mesajı ile ilgili etiketler Dışişleri Bakanlığı New York Saldırı taziye
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.