New York'ta esrarengiz patlamalar meydana geldi!

Amerika’nın en kalabalık şehri New York esrarengiz patlamalar ile sarsıldı. Arka arkaya meydana gelen patlamaların yeri ve sebebi henüz belirlenemediği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL / ÖZEL HABER

New York'taki patlamalar ile ilgili uzmanların olayın kesin nedenini araştırdığı bildirilirken bazı Amerikalı blog yazarları ise bu patlamaların bir terör saldırısı olabileceğini öne sürdü...

New York’un çeşitli yerlerinde bir dizi esrarengiz patlamalar meydana geldi.Patlamalarla ilgili henüz kesin bir açıklama yapılmaması dikkat çekti.


PATLAMALAR SONUCU YANGINLAR ÇIKTI!


Elde edilen bilgilere göre, dünyanın en kalabalık şehirlerinden olan New York'un Manhattan bölgesi Roosevelt Adası yakınında çok sayıda patlama olduğu ve binaların sallandığı bildirildi. New York itfaiyesinin sabah erken saatlerde Roosevelt Adası'nda en az üç patlama ve sarsıntının hissedilmesinin ardından yangınların çıktığı ve acil müdahale ettiği öğrenildi.Manhattan’a bağlı Roosevelt Adası sakinlerinin,telefonlarla bu sabah en az üç kez patlama ve sarsıntıyla uyandıklarını, üçüncü titreşimin ise “daha uzakta hissedildiğini” ihbar ettikleri ifade edildi.

EMNİYET ŞEHİRDE SEFERBER OLDU

Öte yandan şehrin emniyet güçlerinin MailOnline'a verdiği demeçte, patlama ve bina sallanma raporları aldıktan sonra,sabah 06’dan hemen önce, Roosevelt Adası Köprüsü ile Tramvayı'nın güneyindeki Ana Caddenin 580. tarafına çağrıldığını söyledi. Polis, itfaiye ve sağlık kuruluşlarını ayağa kaldıran patlama sonrası, çok sayıda müdahaleler yapıldığı belirtildi.

PATLAMANIN NEDENİ HENÜZ AÇIKLANMADI

New York’da korku ve endişeye neden olan patlamaların ne olduğu resmi makamlar tarafından henüz açıklamadı.Bu arada, patlamalar sonrası şehrin üzerinde polis helikopterleri dolaşmaya başladığı ve kurtarma ekipleri tüm insanları tahliye ettiği kaydedildi.Bu arada, Uzmanların olayın kesin nedenini araştırdığı bildirilirken, bazı Amerikalı blog yazarları ise,bu patlamaların bir terör saldırısı olabileceğini öne sürdüler.



New York'ta esrarengiz patlamalar meydana geldi! ile ilgili etiketler ABD New York
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.