New York'a yerleşen Meltem Cumbul, Nükhet Duru konserinde ortaya çıktı

Yılan Hikayesi, Beşik Kertmesi, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan oyuncu Meltem Cumbul uzun bir aranın ardından ilk kez görüntülendi. New York'ta konser veren Nükhet Duru'yu dinlemeye giden Meltem Cumbul sahneye çıktı. Cumbul'un dansı sosyal medyada viral oldu.

'Tayt' çıkışıyla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Nükhet Duru, New York'ta konser verdi. Duru'yu dinlemeye gelenler arasında oyuncu Meltem Cumbul da vardı. Bir süredir ekranlarda yer almayan ve gözlerden uzakta bir yaşam süren Meltem Cumbul, uzun zaman sonra Nükhet Duru konserinde ortaya çıktı.

NÜĞKHET DURU KONSERİNDE SAHNEYE ÇIKTI

Meltem Cumbul, sahneye çıkıp Nükhet Duru'nun taklidini yaparak herkesi güldürdü. Nükhet Duru, kendisini taklit eden Meltem Cumbul'a kahkahalarla gülüp "Ay yeter gülmekten bayılacağım." dedi. Cumbul’un dansını sosyal medya hesabından paylaşan Nükhet Duru “Meltem Cumbul nünü karakteriyle coştu” yazarak o anları takipçileriyle paylaştı.

NEW YORK'A YERLEŞTİ

Mehmet Ali Alabora ile birlikte rol aldığı Yılan Hikayesi dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve pek çok başarılı yapımda rol alan Meltem Cumbul bir süre önce Türkiye'yi terk etmişti. The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerine girip bu seçmeleri kazanan Meltem Cumbul, New York'a yerleşmeye karar verdi.

Meltem Cumbul geçtiğimiz aylarda, Gezi olayları sonrasında açılan davalar nedeniyle Londra'ya yerleşen oyuncu Mehmet Ali Alabora ile bir araya gelmişti. Bir dönemin muhteşem ikilisi 23 yıl sonra birlikte objektiflere poz vermişti. Mehmet Ali Alabora ve Meltem Cumbul'un karelerine 'Memoli ile Zeyno kavuştu' şeklinde yorum yağmıştı.

New York'a yerleşen Meltem Cumbul, Nükhet Duru konserinde ortaya çıktı - Resim : 2

New York'a yerleşen Meltem Cumbul, Nükhet Duru konserinde ortaya çıktı ile ilgili etiketler Meltem Cumbul Nükhet Duru New York Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.