Nevşin Mengü'ye hakaret eden Kerep Kahramantekin istifa etti!

AK Parti Çorum İl Başkanı Avukat Mehmet Karadağ, gazeteci Nevşin Mengü ile yaşadığı diyalogdan dolayı AK Parti üyesi Kerep Kahramantekin’in istifa ettiğini açıkladı. Çorum’da işletmecilik yapan AK Parti Çorum İl Başkanlığı üyesi Kahramantekin'in, gazeteci Nevşin Mengü’ye sosyal medya üzerinden hakaret ve cinsel içerikli mesajlar gönderdiği gerekçesiyle il yönetimince, parti üyeliğinden istifa ettirildiği açıklandı. Bu gelişmeler üzerine EkşiSözlük'te iş yeri telefon numarası paylaşıldı. Bazı kullanıcılar ise Kerep Kahramantekin'in iş yerini arayarak taciz etti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Karadağ, konunun kamuoyuna yansımasının ardından Kahramantekin'in parti binasına çağırdığını ve istifa etmesinin istendiğini söyledi. Bu talep üzerine Kahramantekin.’in partiden istifa ettiğini anlatan Karadağ, "Bizim Çorum’da, yüz binin üzerinde üyemiz var. Bunlardan bir tanesi, sosyal medyadan hakaret etmiş" dedi. Bu gelişmeler üzerine EkşiSözlük'te iş yeri telefon numarası paylaşıldı. Bazı kullanıcılar ise Nevşin Mengü'ye hakaret eden Kerep Kahramantekin'in iş yerini arayarak taciz etti.

KEREP_KAHRAMANTEKAN_1

NE OLMUŞTU?

Çorum’da işletmecilik yapan AK Parti Çorum İl Başkanlığı üyesi Kahramantekin'in, gazeteci Nevşin Mengü’ye sosyal medya üzerinden hakaret ve cinsel içerikli mesajlar gönderdiği gerekçesiyle il yönetimince, parti üyeliğinden istifa ettirildiği açıklandı. AK Parti Çorum İl Başkanı Karadağ, konunun kamuoyuna yansımasının ardından Kahramantekin'in parti binasına çağırdığını ve istifa etmesinin istendiğini söyledi. Bu talep üzerine Kahramantekin.’in partiden istifa ettiğini anlatan Karadağ, "Bizim Çorum’da, yüz binin üzerinde üyemiz var. Bunlardan bir tanesi, sosyal medyadan hakaret etmiş. O üyemizi derhal partiye çağırttım. Kendim bile muhatap olmadan istifasını aldırıp, gönderdim. Eğer istifa etmeseydi ihraca sevk edecektim; ama gerek kalmadı. Artık üyemiz değil. Biz, bunlara prim vermeyiz. Bir kadın olarak ve bir Türk vatandaşı olarak da Nevşin Mengü’den de özür diliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise K.K’nin, Nevşin Mengü'ye yönelik cinsel içerikli mesajlarına tepki gösterdi. Ceylan, “Kimsenin, kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur. Kesinlikle böyle bir şeyi kabul etmiyoruz” dedi.

DW TÜRKÇE'DE

CNN Türk ile yollarını ayıran Nevşin Mengü, DW Türkçe'de program yapacak. Her Salı DW Türkçe'de yayınlanacak olan "Nevşin Mengü ile Bire Bir" ile programının ilk konuğu eski diplomat ve milletvekili Onur Öymen oldu.

Mengü ilk programının başlangıcında "Soruyu soruyoruz yanıtını alıyoruz, lafı dolandırmak yok, laf kalabalığı yok, soruya alakasız cevap vermek yok: Birebir"dedi. Mengü programına davet ettiği konuklarına gündeme dair sorular soracak.

nevin_mengA_1

NEVŞİN MENGÜ KİMDİR?

Nevşin Mengü’nün babası politikacı Şahin Mengü’dür. Sunucu ve gazeteci Nevşin Mengü 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Nevşin Mengü baba tarafından aslen Kastamonu İnebolu’ludur. İlköğretimini Ankarada, Ortaöğretimini Ted Ankara Koleji’nde, Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde ve Yüksek Lisan eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

2005 senesinde Kanaltürk Televizyon kanalında tv hayatına adım atan Nevşin Mengü yine bu kanalda ilk olarak Kadınlar Kulübü programının sunuculuğunu gerçekleştirmiştir.

Bir yıl sonra Habertürk'de muhabirliğe başlayan Mengü, One Ajans tarafından gelen Tahran muhabirliği teklifi üzerine bu kanaldaki görevini bırakır, 1,5 yıl Ajansın Tahran temsilciliği yapar. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'na prodüksiyon ve iletişim hizmetleri sağlayan One Ajans'ta bir süre görev alan sunucu, altı ay Hürriyet Gazetesi'nde de çalışmıştır.

CNN Türk kanalında editörlük ve sunuculuk yapmaktadır. Mengü; Temmuz 2011'de mensubu bulunduğu medya grubu DYH'in bünyesindeki Kanal D'nin ana haber sunucusu Mehmet Ali Birand'ın sağlık sorunları nedeniyle yayın yapamaması sonucu aynı gün içinde iki farklı televizyon kanalında ana haber bülteni sunarak televizyonculuk tarihine geçmiştir.

Nevşin Mengü'ye hakaret eden Kerep Kahramantekin istifa etti! ile ilgili etiketler Nevşin Mengü kerep kahramantekin iş yeri numarası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.