Nevşin Mengü'den Ağrı'daki sahur programı yorumu: Orada acayip bir şey yok, standart sahur...

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği sahur görüntüleri gelen tepkiler üzerine silinmişti. Gazeteci Nevşin Mengü görüntüleri doğal olduğunu belirterek, "Orada acayip bir şey yok ya. Ciddi söylüyorum. Standart sahur. Vay çalgılı çengili diye eleştirilmiş. Bir şey yok ki tef çalıyor gençler, türkü söylüyorlar. Bir de Ağrı'da gençlerin çok fazla sosyalleşme imkanı yok." dedi.

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği müzikli sahur görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması gündem oldu.

Geniş katılımlı etkinliğe AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, MYK, MKYK üyeleri, AK Parti Ağrı İl Başkanı, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk da katıldı. Selçuk, sahurdan video ve fotoğraflar paylaştı. Söz konusu görüntüler bazı kullanıcıların tepkisini çekti.

 

BELEDİYE BAŞKANI: KÜRT GENÇLERE SADECE CEZAEVLERİNİ VE DAĞLARI LAYIK GÖRENLER RAHATSIZ OLDU

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, bir video yayınlayarak gelen tepkilere yanıt verdi.

Sayan, "Dün gece 600-700 kişiyle sahur programı yaptık. Coşkulu bir sahur programıydı. Gençlerimiz eğlendi. Kendi müzikleriyle coştu. Gençler delikanlıdır. Gençler coşkuludur. Ama Kürt gençlerine sadece cezaevlerini ve dağları layık görenler bu coşkulu toplantıdan rahatsız olmaya başladılar. Sosyal medyada kahvaltının maliyeti üzerinden bize yüklenmeye çalışıyorlar. Kahvaltının maliyeti 21 bin lira. CHP'nin Antalya'da yapmış olduğu son kampın maliyeti 5 milyon" ifadelerini kullandı.

NEVŞİN MENGÜ: STANDART SAHUR

Olayın yankıları sürerken Nevşin Mengü'den sahur programıyla ilgili bir yorum geldi.

Mengü, FOX TV'de yayınlanan "Orta Sayfa" programında gündem yaratan sahurla ilgili "Orada acayip bir şey yok ya. Ciddi söylüyorum. Standart sahur. Vay çalgılı çengili diye eleştirilmiş. Bir şey yok ki tef çalıyor gençler, türkü söylüyorlar. Bir de Ağrı'da gençlerin çok fazla sosyalleşme imkanı yok. Bence burada AK Parti Gençlik Kolları en azından şeffaf bir şekilde program yapmış, onu da paylaşmışlar işte." ifadelerini kullandı.

 

Nevşin Mengü'den Ağrı'daki sahur programı yorumu: Orada acayip bir şey yok, standart sahur... ile ilgili etiketler Nevşin Mengü sahur AK Parti proğram
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.