Nevrigül Alan'ın şüpheli ölümünde şantaj iddiası! ‘’Beraber oldukları adamların videolarını çekip…’’

Bursa’da zeytin ağacında asılı halde bulunan ve intihar süsü verildiği düşünülen Nevrigül Alan’ın şüpheli ölümünde yeni gelişmeler yaşandı. Nevrigül Alan'ın şüpheli ölümüyle ilgili bildiklerini anlatmak için yayına telefonla bağlanan bir izleyicinin şantaj iddiası dikkat çekti.

Bursa’da zeytin ağacında asılı halde bulunan ve intihar süsü verildiği düşünülen Nevrigül Alan’ın şüpheli ölümünde yeni gelişmeler yaşandı. Nevrigül ve Nazmiye'nin annesi Nazmiye'ye ''Bildiklerini anlat kızım. Bu dosyanın bu şekilde kapanmasını istemiyorum'' diyerek isyan etti.

NEVRİGÜL ALAN'IN ÖLÜMÜNDE ŞANTAJ İDDİASI!

Telefonla yayına bağlanan bir izleyici ise Nevrigül'ün şüpheli ölümüyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Nevrigül Alan'ın şüpheli ölümüyle ilgili şantaj iddiasında bulunan izleyici, ’’Beraber oldukları adamların videolarını çekip para almak için şantaj yapıyorlar’’ dedi. Nazmiye'ye seslenen izleyici, ‘’Ablan gitti geri gelmeyecek ama yeğenlerin için doğruları söyle. Sen her şeyi biliyorsun.’’ dedi.

NAZMİYE, NEVRİGÜL'ÜN GÖRÜNTÜLERİNİ NEDEN ÇEKTİ?

Müge Anlı ise Nazmiye'nin geçtiğimiz günlerde söylediklerini hatırlattı. ''Nazmiye günler önce de Nevrigül'ü bir adamla birlikte olurken telefonla görüntülediğini söylemişti.'' diyen Müge Anlı, Nazmiye'nin tüm bildiklerini öğrenmek için sorular sormaya devam etti. Peki, izleyicinin şantaj iddiası doğru mu? Nevrigül Alan, cinayete mi kurban gitti?

 

Nevrigül Alan'ın şüpheli ölümünde şantaj iddiası! ‘’Beraber oldukları adamların videolarını çekip…’’ ile ilgili etiketler Nazmiye Tutaner Müge Anlı İle Tatlı Sert Nevrigül Alan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.