Nev konserinde skandal anlar! Sahneye alkollü çıktı, izleyici tepki gösterdi...

Ünlü şarkıcı Nev görülmemiş bir skandala imza attı. Alkollü şekilde sahneye çıkan şarkıcı izleyiciyi huzursuz etti. Aralarından bazıları ise in abi aşağıya şeklinde tepki gösteri. Şarkıcı bir süre sonra sahneden inmek zorunda kaldı. Sahneyi terk ederken sarf ettiği cümleler ise dikkatlerden kaçmadı.

Antalya'da sahne alan Nev izleyenleri şaşırttı. Seyirciler tarafından eleştirilen şarkıcı Nev alkollü şekilde sahneye çıkınca olanlar oldu. Tepki seslerinin artması ile sahneyi terk etmek zorunda kalan şarkıcıyı seyirciler cep telefonu kamerasına da kaydetti.

Antalya’da konser veren şarkıcı Nev’in alkollü sahneye çıktığı ve şarkıları söyleyemediği iddia edildi. Seyirciler, “İn abi aşağı" diyerek tepki gösterirken, Nev'in ise aniden sahneyi terk ettiği görüldü. Şarkıcı, sahneden inerken ise "Her şeyin parasını ben ödeyeceğim" dediği duyuldu.

ÖZÜR DİLEDİ VE TEKRAR ÇİLEDEN ÇIKTI

Seyircilerden özür dileyen Nev, "Çok özür dilerim, bir daha gelirsem namert çocuğuyum" dedi. Görevlinin yardımıyla sahneden inmeye çalışan Nev, "Her şeyin parasını ben ödeyeceğim" derken bir kişinin "Terbiyesiz" diye bağırmasıyla geri dönerek tepki gösterdi.

Nev konserinde skandal anlar! Sahneye alkollü çıktı, izleyici tepki gösterdi... ile ilgili etiketler Konser Antalya alkol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.