Netflix'ten üyelik ücretlerine büyük zam!

Online dizi ve film izleme platformu Netflix, Türkiye'deki üyelik ücretlerine yüzde 30 ila yüze 50 arasında zam yaptı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada zammın nedeni olarak "Türkiye’deki içerik kütüphanemizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak" gösterildi. Netflix'in zam açıklamasına sosyal medyadan sert tepki geldi.

Online dizi ve film izleme platformu Netflix Türkiye’deki üyelik ücretlerine zam yaptı. Yapılan zammın ardından Netflix’in aylık üyelik ücretleri yüzde 30 ile yüzde 50 arasında artırıldı.

Daha önce 17.99 TL temel paket 26.99 TL’ye, 29.99 TL olan stdandart paket 40.99 TL’ye ve 41.99 TL olan özel paket ise 54.99 TL’ye çıkarıldı.

Netflix'ten üyelik ücretlerine büyük zam!

Netflix sözcüsü konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, yapılan fiyat artışını şu sözlerle duyurdu:

"Türkiye’deki içerik kütüphanemizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için üyelik ücretlerimizi güncelliyoruz. Bu değişiklikle birlikte, her yaşa ve zevke uygun yapımları üyelerimizin hayatına keyif katan bir eğlence deneyimiyle birlikte sunmaya devam edeceğiz. 4 Mart'tan itibaren hayata geçireceğimiz aylık ücretlerimizi şöyle şekillendirdik: Temel plan 26,99 TL, Standart plan 40,99 TL, Özel plan ise 54,99 TL. Her zaman olduğu gibi üyelerimiz kendileri için en uygun seçeneği sunduğumuz bu üç plan arasından tercih edebilecek.”

ZAM HABERİNE TEPKİ YAĞDI

Netflix'in Türkiye'de abonelik ücretlerine yüzde 50'ye kadar zam yapması büyük tepki çekti. Konuyla ilgili Twitter'da yapılan bazı paylaşımlar şöyle:

 

 

sad story oldum suan #NetflixTurkiye pic.twitter.com/9XTKC5qcsu

— esila (@cccesila) March 4, 2021

 

 

 

 

 

Netflix'ten üyelik ücretlerine büyük zam! ile ilgili etiketler Netflix zam üyelik abone ücret
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.