Netflix’ten, Çağatay Ulusoy’un da yer aldığı yeni proje haberi geldi: Kübra dizisi yakında ekranlarda olacak! Dizinin konusu…

Netflix’in kadrolu oyuncularından biri haline gelen Çağatay Ulusoy’un yeni bir projesi daha ekranlarla buluşmaya hazırlanıyor. Kübra adı verilen dizinin yönetmen koltuğunda Yağmur ve Durul Taylan oturuyor. Projenin izleyiciler tarafından beğenilip beğenilmeyeceği merak ediliyor. İşte detaylar…

Netflix’de yayımlanan yerli yapımlar, izleyiciler için keyifli birkaç saat geçirmenin yolu haline geliyor. Ancak son zamanlarda arka arkaya çıkarılan yerli yapımların beklentilerin altında kalması, izleyiciler için hayal kırıklığı yaratıyor. Bunun yanı sıra Netflix yapımlarında sürekli aynı oyuncuların yer alması da izleyiciler tarafından dile getirilen şikayetler arasında yer alıyor.

Netflix yapımlarında sık sık görmeye alıştığımız oyunculardan biri de Çağatay Ulusoy oluyor. Terzi dizisiyle ekranlara gelecek olan Ulusoy, yeni bir dizinin çekimlerine de devam ediyor. Adının Kübra olduğu duyurulan dizide, Ulusoy’un nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

KÜBRA DİZİSİNİN KONUSU

Kübra dizisini Yağmur ve Durul Taylan yönetiyor. Dizinin senaryosu, Afşin Kum’un Kübra isimli romanından uyarlanarak yazıldı. Senarist koltuğunda; Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı yer alıyor.

Kübra dizisinin ne zaman başlayacağına dair bir açıklama yapılmadı. Dizinin konusu merak edilen detaylar arasında ilk sırada yer alıyor. Dizide sakin, saygılı ve inançlı bir genç olan Gökhan’ın yaşadıkları anlatılıyor. Gökhan, sanal bir arkadaşlık grubuna katılıyor. Bu arkadaşlık grubunda Kübra adlı birinden aldığı mesajlar, onun hayatını baştan aşağı değiştiriyor.

KÜBRA DİZİSİ OYUNCULARI

Netflix’ten, Çağatay Ulusoy’un da yer aldığı yeni proje haberi geldi: Kübra dizisi yakında ekranlarda olacak! Dizinin konusu…

Kübra dizisi oyuncuları, pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda sevilen isimler yer alıyor. Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, bu oyuncular arasında yer alıyor. Aslıhan Malbora da dizide Çağatay Ulusoy’a eşlik ediyor.

Dizinin ne zaman yayımlanacağı bilinmiyor. Nasıl bir başarı sergileyeceği de merak ediliyor. Son zamanlardaki Netflix yapımlarının hayal kırıklığı yaratması, yeni yapımlara ilişkin beklentiyi artırıyor.

Yağmur ve Durul Taylan tarafından daha önce hep başarılı işlere imza atılması da beklentiyi yükselten önemli bir etken oluyor. Dizinin beğenilmesi halinde ikinci sezonun da çekileceği tahmin ediliyor.

Netflix’ten, Çağatay Ulusoy’un da yer aldığı yeni proje haberi geldi: Kübra dizisi yakında ekranlarda olacak! Dizinin konusu… ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy dizi Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.