Netflix'te bir devrin sonu: Şifre paylaşım yasağı başladı

Netflix, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve pilot bölgelerde test edilen 'şifre paylaşımı' yasağını ABD'de uygulamaya başladı. Yakında dünya genelinde de şifre paylaşımı yasaklanacak. İşte detaylar...

Netflix'in bazı pilot bölgelerde test etmeye başladığı şifre paylaşımı yasağı, ABD abonelerine de uygulanmaya başladı. Netflix'in yakında tüm dünyada uygulamaya koyacağı yeni yasak ile, hesabın sahibi evleri dışındaki kullanıcıları Netflix hesaplarından atmak ya da ek bir üyelik için aylık belirli bir ücret ödemek zorunda kalacak.

YAKINDA TÜM DÜNYADA ŞİFRE PAYLAŞIMI YASAĞI BAŞLAYACAK

Netflix şifre paylaşımı yasağına geçişi kolaylaştırmak için şifre sıfırlama, oturum açılan cihazları görme ve Profil Aktarma gibi birçok seçeneği kullanıcılara sundu.

Netflix'te bir devrin sonu: Şifre paylaşım yasağı başladı

Ortak Netflix hesabı kullanılmaya devam edilecekse, kullanıcılar kişi başına aylık ekstra 7,99 dolar ödemek zorunda kalacak. Ayrıca ekstra üyeyi hesaba eklemek için, aynı ülkede aktif olmak gerekiyor. Ayrıca aynı anda yalnızca bir cihazda içerik görüntüleyebiliyor ya da indirebiliyorlar ve ekstra profil oluşturamıyor ya da Çocuk profili olarak giriş yapamıyorlar.

ABD'de uygulanmaya başlayan şifre paylaşım yasağını yakında Türkiye'de de uygulaması beklenen Netflix'in ekstra profiller için ne kadar bir ücret talep edeceği bilinmiyor.

Netflix'te bir devrin sonu: Şifre paylaşım yasağı başladı ile ilgili etiketler Netflix ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.