Netflix'in tartışmalı dizisi 'Şahmaran'da gözden kaçanlar!

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, Netflixte izleyiciyle buluşan Anadolu’nun ilginç efsanelerinden biri olan ‘Şahmaran’ı inceledi.

‘Şahmaran’, Netflix’te yayınlanan Sıcak Kafa'nın ardından fantastik konusu ve görsel efektleriyle izleyiciyi yeniden ikiye böldü. Dizinin fantastik konusu ve görsel efektleri bir kesim tarafından beğenilirken, farklı bir kesim tarafından ise eleştiri oklarının hedefi haline geldi. 'Şahmaran'ın bir döneme damgasını vuran, kitaplarını bir solukta okuduğumuz vampir hikayesi 'Twilight’ı aklımıza getirdiğini de kabul etmeliyiz. Bella, Jacob ve Edward'ın arasındaki çekişmeli aşk üçgenini Şahsu, Maran ve Cihan arasında gördük. Mar olan kardeşlerin birlikte hareket etmesi, Twilight'ta vampir ailesi Cullen'lara olan benzerliğiyle de dikkat çekti.

Fantastik öyküsü ve tartışmalı sahneleriyle olay yaratan Şahmaran’da gözden kaçanları 'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?'de dinleyin!

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Netflix'in tartışmalı dizisi 'Şahmaran'da gözden kaçanlar! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Mert Ramazan Demir Sunny Netflix Burak Deniz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.