Netflix, yazım hatası nedeniyle Demet Akalın'ı ti'ye aldı

Sosyal medyada yaptığı yazım hatalarıyla sık sık gündem olan ünlü popçu Demet Akalın yine yapacağını yaptı. Tüm eleştirilere rağmen yazım hatası yapmaya devam eden Demet Akalın'a Netflix Türkiye'den cevap geldi. Akalın'ı ti'ye alan dijital dizi ve film izleme platformu Netflix Türkiye'nin kurumsal Twitter hesabından verilen cevap güldürdü.

Sosyal medyayı sık kullanan ve süreki yaptığı yazım yanlışlarıyla gündem olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yine yeni bir yazım yanlışına imza attı. Akalın'ın paylaşımına ise Netflix Türkiye'den cevap gecikmedi.


Sürekli yaptığı yazım yanlışlarıyla sosyal medya kullanıcıların diline düşen şarkıcı Demet Akalın'dan yeni bir güldüren hareket daha geldi. Akalın, 6.7 milyon takipçisinin olduğu Twitter hesabından Netflix ile ilgili bir paylaşım yaparken yaptığı yazım yanlışıyla dikkat çekti. Netflix Türkiye'den de Akalın'ın paylaşımına cevap geldi.

demet akalın


Akalın bu kez Twitter hesabından yanlış yazdığı "Açdık bakalım #KulupNetflix" tweetiyle dillere düştü. Akalın'ın paylaşımına ise takipçilerinden yorum yağdı.

 

 

Netflix, yazım hatası nedeniyle Demet Akalın'ı ti'ye aldı ile ilgili etiketler Demet Akalın Netflix Sosyal Medya Twitter yazım hatası yazım yanlışı
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.