Netflix ve UNICEF iş birliğiyle deprem bölgesine gençlik merkezi kuruluyor

Netflix ve UNICEF, Gaziantep'in Nurdağı ilçesine gençlik merkezi kuruyor. Merkezde gençlere yönelik spor, sanat, dizi ve film aktiviteleri olacak.

6 Şubat'ya meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen depremlerin yaraları sarılmaya çalışlıyor.

Netflix ve UNICEF de iş birliği yaparak deprem bölgesi için yeni bir sosyal sorumluluk projesini başlattıklarını açıkladı. Buna göre, Gaziantep Nurdağı'nda GENÇ ALAN isimli bir gençlik merkezi açılacak.

Spor, sanat, dizi ve film gibi aktivitelerin yer alacağı GENÇ ALAN'da, gençler sosyalleşebilecek ve aktivitelere katılabilecek. Merkezdeki aktivitelerden 1.000’den fazla gencin faydalanabilmesi hedefleniyor.

UNICEF'in 6 ay boyunca gençlere özel bir progam hazırlayacağı eğitim programı ile gençlerin yeni yetkinlikler kazanmalarını ve sosyal becerilerini geliştirmelerini sağlanacak. Netflix ise merkezin finansmanını üstlenmenin yanı sıra gösterimi yapılacak film ve belgesel içeriklerini sağlayacak, gençlerin yaratıcı yeteneklerini geliştirmeye yönelik atölye çalışmaları düzenleyecek ve mentorluk sunacak. Netflix Türkiye ekibi de aktivitelere doğrudan destek sağlayacak.

 

Netflix ve UNICEF iş birliğiyle deprem bölgesine gençlik merkezi kuruluyor ile ilgili etiketler Netflix UNICEF deprem Nurdağı Gaziantep
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.