Netflix Terzi dizisinin konusu ne? Terzi oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi'nin hikayesi kurgu mu gerçek mi?

Terzi dizisi, 2 Mayıs 2023 tarihinde Netflix Türkiye üzerinde yayınlanmasının ardından ülkede büyük yankı uyandırdı. Diziyi merak eden seyirciler Terzi dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detayları araştırıyor. Peki Netflix Terzi dizisinin konusu ne? Terzi oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi'nin hikayesi kurgu mu gerçek mi? İşte ayrıntılar!

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Terzi dizisi, Netflix Türkiye üzerinde yayınlanmaya başlamıştır. Dizi, yönetmen Cem Karcı tarafından yönetilmektedir. Terzi dizisi, genç ve yetenekli bir terzi olan Peyami'nin hikayesini anlatmaktadır. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, aşk, sırlar ve dostluk gibi temaları işlemektedir. Peki Netflix Terzi dizisinin konusu ne? Terzi oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi'nin hikayesi kurgu mu gerçek mi? İşte ayrıntılar...

Netflix Terzi dizisinin konusu ne? Terzi oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi'nin hikayesi kurgu mu gerçek mi?

NETFLIX TERZİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Terzi dizisinin konusu, Peyami'nin büyükbabasından miras aldığı terzilik yeteneğiyle öne çıkan genç bir terzinin hikayesidir. Dedesinin ölümünden sonra akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalan Peyami, büyük bir sırrı İstanbul'daki yaşamının merkezine yerleştirir. İstismar edildiği bir ilişkiden kaçan Esvet, kendi sırlarıyla birlikte Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına dahil olur. Bu karmaşık durumda aşk, Peyami ile en yakın arkadaşı Dimitri arasındaki dostluğu sınamaktadır.

Netflix Terzi dizisinin konusu ne? Terzi oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi'nin hikayesi kurgu mu gerçek mi? - Resim : 2

Terzi dizisi, geçmişin derinliklerinde saklı sırları gün yüzüne çıkarırken, aşk, aile ve dostluk gibi temel kavramları yeniden sorgulamaktadır. Her bölümünde yeni bir sır perdesini aralayan dizi, Peyami'nin geçmişiyle yüzleşmesini ve ailesinin köklerine dair sırları çözmesini konu almaktadır.

TERZİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Terzi dizisinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy (Peyami), Şifanur Gül (Esvet), Olgun Şimşek (Mustafa), Salih Bademci (Dimitri), Berrak Tüzünataç (Cemre), Ece Sükan (Suzi), Engin Şenkan, Evrim Alasya, Zeynep Tarhan, Murat Kılıç, Celile Toyon, Vedat Erinci ve Lila Gürmen gibi deneyimli oyuncular yer almaktadır.

TERZİ DİZİSİNİN HİKAYESİ KURGU MU, GERÇEK Mİ?

Terzi dizisi, tamamen kurgusal bir hikayeye dayanmaktadır ve gerçek bir hikayeden uyarlanmamıştır. İzleyicilere sürükleyici bir hikaye sunmayı hedefleyen dizi, Netflix üzerinden yayınlanmaktadır.

Netflix Terzi dizisinin konusu ne? Terzi oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi'nin hikayesi kurgu mu gerçek mi? ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.