Netflix kapandı mı?

Netflix kapandı mı? Sosyal medya düzenlemesi yasasının Meclis'te kabul edilmesinden sonra Netflix bir kez daha gündeme geldi. Vatandaşlar Netflix Türkiye'nin kaaptılıp kapatılmayacağını merak etmeye başladı.

Netflix için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Netflix'in Türkiye'den çekilmeye karar verdiği iddia edilirken Gazeteci Cüneyt Özdemir bu yönde bazı aktarımlarda bulundu. Netflix kapatılacak mı?

Netflix için Türkiye'den çekiliyor iddiaları bir kez daha ayyuka çıktı. Netflix’in eşcinsellik’ sansürüyle ilgili pazarlığın restleşmeyle sonuçlandığı ve hemen ardından da Türkiye’deki dizi çekimlerinin durdurulduğu öne sürüldü.

Son olarak bu konuda Fatih Altaylı da gelen iddiaları doğrulayarak Netflix'in Türkiye'den çekileceğini ifade etti.

NETFLİX ÜYELİK İPTALİ NASIL YAPILIR?

Eğer Netflix hesabınızı iptal etmeye karar verdiyseniz ve üyeliğinizi sonlandırmak istiyorsanız öncelikle Netflix hesabınıza giriş yaptıktan sonra ekranın sağ üst köşesinde yer alan menüden “Hesap” yazısına tıklayın.

Açılan “Hesap” sayfasında “Üyelik ve Ödemeler” bölümünde yer alan “Üyeliği İptal Et” butonuna tıklayın. Netflix üyelik iptal etme ve Netflix hesap silme işlemlerini sadece bu adımları izleyerek gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Netflix kapandı mı? ile ilgili etiketler Netflix netflix türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.