Netflix abonelik ücreti 2024! Netflix aboneliği kaç TL oldu?

Netflix, dünya genelinde 193 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip olan abonelik sistemini kullanarak film ve dizi tutkunlarına geniş bir içerik yelpazesi sunuyor. Temel, standart ve özel olmak üzere üç farklı plana ayrılan Netflix paketleri, kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirilmiş izleme deneyimleri sunuyor. Bu bağlamda Netflix aboneliğinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Netflix aboneliği kaç TL oldu? Netflix abonelik ücretleri ne kadar? İşte, Netflix abonelik ücreti 2024!

Netflix, dünya genelinde 193 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunan abonelik sistemini kullanarak, film ve dizi severlere zengin bir içerik yelpazesi sunmaktadır. 2020 yılında en büyük eğlence/medya şirketi haline gelen Netflix, orijinal yapım film ve dizileriyle de dikkat çekiyor. Netflix paketleri temel, standart ve özel olmak üzere üç farklı seviyede sunulmakta ve kullanıcıların tercihlerine göre özelleştirilmiş izleme deneyimleri sağlamaktadır. Netflix aboneliği ile ilgili merak edilen konular arasında abonelik ücretleri bulunmaktadır. Peki, 2024 yılında Netflix aboneliği ne kadar, kaç TL? İşte, 2024 yılında Netflix abonelik ücretleri!

Netflix abonelik ücreti 2024! Netflix aboneliği kaç TL oldu?

NETFLİX ABONELİK ÜCRETİ 2024!

Netflix, 2024 yılına girerken üyelik ücretlerinde bir güncelleme yaparak kullanıcılarına yeni bir fiyatlandırma sunuyor. 1 ay ücretsiz abonelik imkanını kaldıran platform, temel, standart ve özel planlar için aylık ücretlerine zam yaptı. İşte, 16 Ocak 2024'te güncellenen Netflix abonelik ücretleri...

Temel Plan Aylık: 119,99 TL

Standart Plan Aylık: 176,99 TL

Özel Plan Aylık: 229,99 TL

Netflix abonelik ücreti 2024! Netflix aboneliği kaç TL oldu? - Resim : 2

TEMEL PLAN 119,99 TL

Temel plan, aylık 99,99 TL karşılığında sunulan en temel hizmeti içeriyor. Bu planla aynı anda sadece 1 ekran üzerinden izleme yapabilir ve içeriği indirebileceğiniz cihaz sayısı da 1'dir. Temel plan, HD ve ultra HD özelliklerini içermemektedir.

STANDART PLAN 176,99 TL

Standart plan, aylık 149,99 TL karşılığında kullanıcılara daha geniş bir izleme deneyimi sunar. Bu planla aynı anda 2 ekran üzerinden izleme yapabilir ve içeriği indirebileceğiniz cihaz sayısı 2'dir. Standart plan, HD özelliği içerirken ultra HD özelliği sunmamaktadır.

TEMEL PLAN 229,99 TL

En geniş hizmeti sunan özel plan, aylık 199,99 TL karşılığında kullanıcılara 4 ekran üzerinden aynı anda izleme olanağı tanır. İçeriği indirebileceğiniz cihaz sayısı 4'tür. Özel plan, HD ve ultra HD özelliklerini içermektedir.

NETFLİX'E NASIL ABONE OLUNUR? 

Netflix üyeliği için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Netflix'in resmi web sitesine gidin.

Kendinize en uygun planı seçin ve "Devam Et" seçeneğine tıklayın.

E-posta adresinizi ve bir şifre belirleyin.

Ödeme yönteminizi seçin.

İzlemeye başlayın!

Netflix abonelik ücreti 2024! Netflix aboneliği kaç TL oldu? ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.