Netfliix'in Adsız Aşıklar kadrosuna Sedef Avcı dahil oluyor!

Netflix izleyicisinden tam not alacağı düşünülen Adsız Aşıklar dizisi kadrosuna yeni bir isim dahil olacak. Ünlü oyuncu Sedef Avcı, Netflix'in yeni dizisi olan Adsız Aşıklar'ın kadrosuna katılacak. Dizinin başrollerinde Halit Ergenç yer alacak. Dizi 23 Ocak’ta sete çıkmaya hazırlanıyor.

 Netflix'in yeni dizisi  'Adsız Aşıklar' için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Dizi sete çıkmak için gün sayarken, kadrodaki isimler tek tek belli olmaya başladı. 
Geçen yıl sonunda Gain için Tuba Büyüküstün’le 4 bölümlük 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisini çeken Halit Ergenç, kısa bir dinlenme süresinin ardından 'Adsız Aşıklar'ın setine başlıyor. 

Halit Ergenç’in Cem adlı bir aşk doktoruna hayat vereceği dizinin ekibine yeni bir isim katıldı. Son olarak 'Çöp Adam' dizisindeki oyunculuğuyla adından söz ettiren Sedef Avcı, Umur Turagay’ın yöneteceği 'Adsız Aşıklar'la anlaştı.

Avcı, insanların aşk acılarını iyileştiren bir aşk hastanesinde geçen insan öykülerini konu alan dizide “İzlem” karakterine hayat verecek.

Başar Başaran’ın yazdığı 'Adsız Aşıklar' dizisi 23 Ocak’ta sete çıkması planlanıyor. 8 bölümlük dizide Funda Eryiğit, Rıza Kocaoğlu ve Cansel Elçin gibi isimler kamera karşısına geçecek.

Netfliix'in Adsız Aşıklar kadrosuna Sedef Avcı dahil oluyor! ile ilgili etiketler Adsız Aşıklar Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.