Netanyahu, kendisini desteklemeye gelen Evanjelist rahibe Erdoğan'ı şikayet etti!

Bebek katili İsrail Başbakanı Netanyahu, kendisini desteklemeye gelen Amerikalı Evanjelist rahip Franklin Graham'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şikayet etti.

Ev, okul, hastane, cami, kilise bakılmaksızın tüm bölge bombalayan İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda 5 bin 500'ü çocuk, 3 bin 500'ü kadın 13 binden fazla kişi yaşamını yitirdi. 

NETANYAHU, EVANJELİST RAHİBE ERDOĞAN'I ŞİKAYET ETTİ

Gazze'de soykırım yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu , kendisini desteklemeye gelen Evanjelist rahip Franklin Graham'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şikayet etti. 

"Şunu söylemeliyim ki sizin aksinize teröristleri destekleyen ülkelerin olduğunu biliyorsunuz." diyen Netanyahu şöyle devam etti:

"Bunlardan biri de İsrail'i 'terörist devlet' olarak adlandıran ama aslında terör devleti Hamas'ı destekleyen Türkiye Cumhurbaşkanı. Onlardan herhangi bir ders almayacağız. 

Rahip Graham gibi adaletli ve hakikati savunanların yanındayız. Dünyanın her yerine pek çok Hıristiyan'ın yanı sıra daha pek çok dostumuz var. " 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN FİLİSTİN DAVASINDAKİ DİK DURUŞU

Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şikayet etmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin davasından ne denli dik durduğunun en büyük delili.

Netanyahu, kendisini desteklemeye gelen Evanjelist rahibe Erdoğan'ı şikayet etti! ile ilgili etiketler Binyamin Netanyahu İsrail Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.