Nestor El Maestro: Türk futbolunun bir parçası olmaktan utanç duydum bugün!

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, son dakika penaltısıyla 2-3 kaybettikleri Galatasaray maçı sonrası "Türk futbolunun bir parçası olmaktan utanç duydum bugün!" dedi. Ancak Sırp hocanın tercümanı İngilizce olarak söylenen bu sözleri daha yumuşan bir şekilde çevirdi.

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'a evinde 2-3 mağlup olarak üst üste 3. yenilgisini alan Göztepe'de maçın hakemi Arda Kardeşler'e tepki var. İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibi son dakikada verilen penaltıya isyan etti.

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, maçın ardından beIN Sports flaş röportajında,  "Türk futbolunun bir parçası olmaktan utanç duydum bugün!" dedi. Ancak Sırp hocanın tercümanı İngilizce olarak söylenen bu sözleri daha yumuşan bir şekilde çevirdi.

Nestor El Maestro maç sonu basın toplantısında ise şunları söyledi:

“İki üç tane yakaladığımız pozisyonlarımız var. İyi oynadık, cesur oynadık. Galibiyete yakındık maalesef olmadı. Önümüzdeki maçları kazanmak için oynayacağız. Bakarsak maçta 4 penaltı var. Bunlarla ilgili karar vermek benim işim değil. Ama bizim penaltılarımız çok net. Galatasaray’ın penaltısını ise sizler değerlendirin. Maçtan önce duygusal değerlendirmeler yapabilirim ama benim için böyle şeyleri kabul etmek çok zor."

ATINÇ NUKAN: YARALAYICI...

Göztepe stoperi Atınç Nukan ise "Sahada güzel bir mücadele vardı. Oynayan tüm futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İstediğimiz oyunu ortaya koyduk. Erken bir gol yedik ama golleri bulduk. Biz de 2 penaltıdan attık, onlar da son dakikalarda 2 penaltıdan gol buldular.  Son dakikalara önde girip 2 penaltıyla kaybetmek yaralayıcı" ifadelerini kullandı.

Nestor El Maestro: Türk futbolunun bir parçası olmaktan utanç duydum bugün! ile ilgili etiketler Göztepe Galatasaray Nestor El Maestro atınç nukan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.