Nesrin Cavadzade'yi yıkan ölüm! Acı haberi bu sözlerle duyurdu...

Yasak Elma dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Gökhan Alkan ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayıran 39 yaşındaki oyuncu Nesrin Cavadzade büyük bir acı yaşadı. Cavadzade'nin 16 yıldır evini paylaştığı kedisi Çiko hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu ölen kedisinin ardından Instagram hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı.

2020 yılında Yasak Elma dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Gökhan Alkan ile evlenmesi beklenirken sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Nesrin Cavadzade aldığı acı haberle yıkıldı. Ünlü oyuncu 16 yıldır birlikte yaşadığı kedisi Çiko'nun vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı.

KEDİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Kedisinin fotoğrafını 3 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşan Nesrin Cevadzade paylaşımının altına düştüğü notla herkesi duygulandırdı.

 Nesrin Cavadzade'nin acı kaybı

İşte Nesrin Cevadzade'nin kedisi Çiko'ya vedası...

''Çikom. En tipsiz resmini en öne koymama eminim çok kızardın. Ama beni affet. Bu fotoğraf 16 yıllık beraberliğimizin ve mücadelemizin bir özeti gibi. Daha geçen haftadan. Bilmem kaçıncı kez öteki dünyayı boylamaya karar verdiğin bir nefes krizinin ortasında yılgınlık ve umutsuzlukla evden gitmiştim. Bilerek saatlerce dışarlarda oyalanıp, dönüşümde seni cansız bulmayı beklemiştim. Sen ise bilmem kaçıncı kez kapıda beni bu gözlerle karşılamış ve yine korkaklığıma meydan okumuştun. Sen kartlarını hep yaşamdan yana kullandın. Doğuştan taşıdığın su içinde kalbin, böbrek yetmezliğin ve son dört sene beni her 12 saatte bir insülin dozlama profesörü yaptığın diabetinle, tıpla, bilimle, genel yaşam yasalarıyla ilgili bildiğimiz her şeye kafa attın. Sen kitaplarda yazan her şeyin tam tersiydin. Asla yaşamaz, ilk defa böyle bir şey görüyoruz, eve götürün... Bu cümleleri kaç adresten kaç defa işittik. Kaç defa yanlış teşhislerle, yanlış tedavilere maruz kaldık. Ama ölmedik. 16 yıl yaşadık. Hem de öyle böyle değil. Eşsiz bir mücadele örneği ve inatla yaşadık. Beni böyle bir yaşam sürerek çaresizliğin, korkaklığın, umutsuzluğun, pesimistliğin, inançsızlığın karanlık dehlizlerinde gezdirdiğin için sana çok teşekkür ederim. Buralardan elim çok güçlenerek çıktım. Hala korkağım ama eskisi kadar değil, hala pesimistim ama eskisi kadar değil, hala çaresizim ama eskisi kadar değil... Sen bana mucizelere inanmayı öğrettin. Mucizevi bir şekilde yaşadığın için, ölümün de bir ölümden çok mucizeye benzedi. Beyaz, şişman bir bulut olduğuna ve bana göklerden her gün görüneceğine eminim. Bizi bu manyakça yaşam mücadelemizde ve bu inadımızda yalnız bırakmayan başta annem @dr.feridecavadzade'ye, en büyük yardımcım ve sağ kolum Nurcan Hanım'a, @ezgikeskinel'e ve @aydanustkanat'a özellikle çok teşekkür ederim. Birisi bir mucizeye inandığında onu gerçeğe dönüştürmek için yol arkadaşları gerekir. Tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.''

Nesrin Cavadzade'nin acı kaybı

Nesrin Cavadzade'yi yıkan ölüm! Acı haberi bu sözlerle duyurdu... ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.