Nesrin Cavadzade La Casa De Papel'de mi oynayacak?

Tüm dünyada hayranlıkla izlenen La Casa De Papel izleyicilerin büyük beğenisini topluyor. 3.sezonun 2019 yılında izleyicilerle buluşacağı belirlendikten sonra önemli iddialarda yer almaktadır. Heyecanla izlenen dizinin oyuncu kadrosuna bir Türk oyuncunun gireceği konuşuluyor. Daha olacak ismin ise Nesrin Cavadzade olduğu iddia ediliyor. Herkes ünlü ismin yaşamanı merak ediyor. Peki Nesrin Cavadzade kimdir? La Casa De Papel'de mi oynayacak? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Hem heyecan dolu hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile herkes tarafından soluksuz izlenen La Casa De Papel'in 3.sezonun yayın tarihi izleyiciler tarafından merak ediliyor. La Casa De Papel'in 2019'da 3. sezonunu yayınlanacak. Aynı zamanda ünlü dizi ile ilgili önemli iddialar yer alıyor. İddialara göre; diziye İstanbul karakteri adında bir oyuncu girecek. Diziye dahil olabilecek isimler arasında ise iddialara göre Nesrin Cavadzade'nin en güçlü aday olduğu konuşuluyor. Peki Nesrin Cavadzade kimdir? La Casa De Papel'de mi oynayacak? Kaç yaşında? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Nesrin Cavadzade La Casa De Papel'de mi oynayacak?
 
Geçtiğimiz günlerde La Casa De Papel'in 2019'da 3. sezonunun ekrana geleceğin sizlere aktarmıştık. Şimdiyse La Casa De Papel ile ilgili çok önemli iddialar ortaya atıldı. İddialara göre La Casa De Papel'in yapımcıları yeni sezonda kadroya bir Türk oyuncuyu dahil edebilir. Dizide, İstanbul isimli Türk bir karakterin yer alacağı ve en güçlü adayın ise Nesrin Cavadzade olduğu söyleniyor.
 
 
KONUK OYUNCU OLARAK YER ALACAK
 
Karakterlerin isimlerinin şehir adlarından oluştuğu diziye 'İstanbul' adıyla yeni bir oyuncu katılabilir. Bu Türk, dizinin 2-3 bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak.
 
Yapımcıların kafasındaki ismin ise Nesrin Cavadzade olduğu söyleniyor. İspanyol yönetmen Nacho Ruiperez'in filminde rol alan 35 yaşındaki oyuncu, bunun için İspanyolca öğrenmişti.
 
NESRİN CAVADZADE
 
Nesrin Cavadzade (30 Temmuz 1982, Bakü), Azerbaycan asıllı Türk dizi ve sinema oyuncu.
 
Nesrin Cavadzade, Bakü'de doğdu ve Türkiye'ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk üzerine eğitim aldı.
 
Üniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı ve projeden hemen sonra aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan'ın ünlü Aşk Üçlemesinin ikinci filmi olan "Dilber'in Sekiz Günü"nde başrolde yer aldı. Bu filmdeki rolüyle Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerina layık görüldü. Bu başarının ardından yine yönetmenliğini Cemal Şan'ın yaptığı "Acı" filminde rol aldı ve sergilediği performansla eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı.
 
Sinema dışında "Samanyolu" ve "Al Yazmalım" gibi televizyon projelerinde de yer alan oyuncu, 2011 yılında Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" filminde oynadı ve canlandırdığı Anna karakteriyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu", 23. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde ise "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi. 2012 yılında "Ağır Roman"ın televizyon uyarlaması olan "Ağır Roman Yeni Dünya" dizisindeki Kara Leyla rolüyle yer aldı. Dizi uzun soluklu olmasa da oyuncu, canlandırdığı karakterle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.
 
Daha çok sinema oyunculuğuyla anılmak istediğini vurgulayan ve kariyeri sinemadaki başarılarıyla öne çıkan oyuncu 2014 yılında da bu başarısını sürdürdü. Kutluğ Ataman'ın son filmi Kuzu , Erol Mintaş'ın ilk uzun metrajı Annemin Şarkısı ve Çanakkale Harbini anlatan Son Mektup 'ta yer alan oyuncu Kuzu ile 51. Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı.
 
FİLM VE DİZİLERİ
 
2016 – Kış Güneşi (Efruz) (TV Dizisi)
2015 – Çanakkale Yüzyıllık Mühür (Ayşe Kız) (TV Dizisi)
2015 – Son Mektup (Sinema Filmi)
2014 – Kuzu (Medine ) (Sinema Filmi)
2014 – Annemin Şarkısı (Zeynep)(Sinema Filmi)
2014 – Küçük Ağa
2013 – Görüş Günü Kadınları
2012 – Ağır Roman Yeni Dünya
2012 – Derin Nefes Al (Kısa Film)
2011 – Yangın Var
2011 – Güzel Günler Göreceğiz
2011 – Al Yazmalım
2010 – Samanyolu
2010 – Acı
2009 – Gitmek: Benim Marlon ve Brandom
2008 – Dilber’in Sekiz Günü
2007 – Pazar – Bir Ticaret Masalı
2007 – Yersiz Yurtsuz
 
 
LA CASA DE PAPEL OYUNCUSU PEDRO ALONSO
Pedro Alonso,  İspanyol dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. Kraliyet Dramatik Sanat Lisesi'nden mezun oldu, ek olarak Teatro de la Danza'da eğitim gördü, burada dersler verdi.
 
Filmografi
Paranoia dixital - 1996
Alma gitana - 1996
Tengo una casa - 1996
Las vacaciones de Clara - 1997
Niño nadie - 1997
Insomnio - 1998
Flores de otro mundo - 1999
Noviembre
El Calentito - 2005
La noche del hermano - 2005.
18 comidas - 2010
Todo lo que tú quieras - 2010
Televizyon filmleri
La Atlántida - 2005
El espejo - 2008
La Bella Otero - 2008.
Kısa film
Hábitos - 1995
El pliegue del hipocampo - 1997
Amigos invisíbeis - 2006
 
LA CASA DE PAPEL
La casa de papel (Uluslararası ismi: Money Heist, tam çevirisi: Kağıt Ev) Álex Pina tarafından İspanya'daki Antena 3 kanalı için yaratılan bir soygun dizisi. 2 parça halinde yayınlanan tek sezonluk bir dizidir. 2 Mayıs 2017'de ilk kez yayınlanmış, 23 Kasım 2017'de sona ermiştir. Úrsula Corberó, Paco Tous ve Alba Flores gibi oyuncular oynamaktadır. İki sezondan oluşan dizinin ilk sezonunun süreleri yeniden düzenlenerek 9 bölümden 13 bölüme çıkartılmıştır ve 25 Aralık 2017'de Netflix'e eklenmiştir.
Nesrin Cavadzade La Casa De Papel'de mi oynayacak? ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade La casa de papel kimdir oynayacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.