Neslican Tay'ın hayatını canlandıran Kırgın Çiçekler’in Kader’i Naz Çağla Irmak saçlarını kazıttı! Artık peruk kullanacak

Kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınıp sevilen, 15 Eylül 2019’da yaşamını yitiren ve vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü konu alan “Demir Kadın Neslican” filminin çekimleri devam ediyor. Filmde Neslican’ı canlandıran Kırgın Çiçekler'in Kader'i 24 yaşındaki oyuncu Naz Çağla Irmak, rolü için saçlarını kazıttı ve peruk taktığı halini Instagram'dan paylaştı.

Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle genç yaşta yaşamını yitiren Neslican Tay’ın öyküsü beyazperdeye taşınıyor. Tay’ı canlandıracak olan Naz Çağla Irmak, rolü için saçlarını kazıttı. 'Kırgın Çiçekler' dizisinde yetimhanede yaşayan genç kızlardan Kader'i canlandıran Irmak, peruk taktığı karelerini ise sosyal medya hesabından 'yeni biri' notuyla paylaştı.

Neslican Tay

'Kırgın Çiçekler' dizisiyle yıldızı parlayan VE filmde Neslican’ı canlandıran Naz Çağla Irmak, rolü için saçlarını kazıttı. Oyuncu, “Neslican’ın ilham veren öyküsünü en gerçekçi haliyle beyazperdeye taşımayı hedefliyorum” dedi.

Neslican Tay'ın hayatını canlandıran Kırgın Çiçekler’in Kader’i Naz Çağla Irmak saçlarını kazıttı! Artık peruk kullanacak - Resim : 2

NESLİCAN TAY'IN AİLESİNİN DESTEĞİ VAR

Nalan Merter Savaş’ın yazdığı, Özgür Bakar’ın yönettiği “Demir Kadın Neslican” filminin kadrosunda Deniz Uğur, Mesut Akusta, İlker Aksum, Yurdaer Okur, Meral Çetinkaya ve Nisa Sofiya Aksongur da yer alıyor. Neslican Tay’ın ailesinin onayı ve desteğiyle hayata geçirilen film yakında izleyiciyle buluşacak.

Neslican Tay'ın hayatını canlandıran Kırgın Çiçekler’in Kader’i Naz Çağla Irmak saçlarını kazıttı! Artık peruk kullanacak - Resim : 3

'Demir Kadın Neslican', Neslican Tay'ın kanser teşhisi ile başlayan zorlu tedavi sürecini, süreç boyunca ailesinden, çevresinden ve sosyal medya üzerinden kendisine gelen güçlü desteği, hayalleriyle sıkı sıkıya bağlandığı ilham dolu yaşamını konu alacak.

Neslican Tay

Erken yaştaki kaybıyla Türkiye’yi gözyaşına boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsü, beyazperdede ölümsüzleşecek.

 Neslican Tay


NESLİCAN TAY HAKKINDA

1998 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize’de tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde mimarlık okumak isteyen Neslican, puanı iyi olmasına rağmen hedefindeki okulu kazanabilmek için tekrar üniversiteye hazırlandı. Araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican, hayatını kaybetmeden önce Bahçeşehir Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi görüyordu. Neslican, son 1 yılını Rize ile İstanbul arasında gidip gelerek eğitimi ve tedavisi ile geçirdi. Kanserle mücadelesi sırasında hastalara verdiği moral ve destek ile tanınan Neslican, sağlık durumu kötüleşince 15 Eylül 2019’da İstanbul'daki özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Neslican, geçen yıl 20 Eylül günü doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Neslican Tay, binlerce kişinin katılımı ile Rize'de toprağa verildi.

Neslican Tay'ın hayatını canlandıran Kırgın Çiçekler’in Kader’i Naz Çağla Irmak saçlarını kazıttı! Artık peruk kullanacak ile ilgili etiketler Neslican Tay Naz Çağla Irmak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.