Nesli tükenmekte olan vaşak Van'da görüntülendi

Van'da, koruma altında olan ve nesli tükenme tehlikesi altındaki bir vaşak, fotokapan tarafından görüntülendi.

Van'da, koruma altında olan veTarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü, nesli 1. derece koruma altında bulunan vaşağın fotokapana yansıyan görüntülerini Twitter'da paylaştı. "Ormanın hayaleti vaşak görüntülendi" mesajıyla yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"14'üncü Bölge Müdürlüğümüze bağlı, alan koruma ve kontrol çalışmaları sırasında ülkemizde yaşayan 5 kedi türünden biri olan vaşak görüntülendi. Bu gece avlanan kedi türü, hassas kulaklarıyla en düşük frekanslı sesleri bile duyabilme yeteneğine sahiptir ve saklanabilme yeteneğiyle ormanın hayaleti olarak bilinir. Doğada gözlemlemesi oldukça zor olan bu etçil tür, yabani tavşanlar, kemirgenler, orta ve küçük memelilerle beslenir." nesli tükenme tehlikesi altındaki bir vaşak, fotokapan tarafından görüntülendi.

Nesli tükenmekte olan vaşak Van'da görüntülendi

 

Nesli tükenmekte olan vaşak Van'da görüntülendi ile ilgili etiketler Van Vaşak
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.