Nermin'in Enfes Mutfağı'nın sunucusu Nermin Gül'ün eşinden boşandığı ortaya çıktı

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Nermin'in Enfes Mutfağı programını sunan 39 yaşındaki yazar & sunucu Nermin Gül, 20 yıllık eşi ve 3 çocuğunun babası Suat Öztürk'ten Ocak 2021'de boşandığını duyurdu. Konu ile ilgili sosyal medyadan bir açıklama yayınlayan Nermin Gül, anlaşmalı olarak boşandıklarını belirtti. İşte sürpriz boşanmanın detayları...

Kanal 7'de ekrana gelen Nermin'in Enfes Mutfağı'nın sunucusu Nermin Gül, özel hayatındaki üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Nermin Gül, 20 yıllık eşi Suat Öztürk'ten Ocak 2021'de boşandığını açıkladı. Gül'ün bu evlilikten 3 çocuğu bulunuyor.

Nermin'in Enfes Mutfağı'nın sunucusu Nermin Gül'ün eşinden boşandığı ortaya çıktı

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Gül, "Canlı yayınımda çok soruldu. 2021'in ocak ayında anlaşmalı bir şekilde evliliğimi sonlandırdım. Bu da son cevap olsun" ifadelerini kullandı.

Nermin'in Enfes Mutfağı'nın sunucusu Nermin Gül'ün eşinden boşandığı ortaya çıktı - Resim : 2


NERMİN GÜL KİMDİR?

Boşnak göçmeni bir ailenin kızı olan Nermin Gül, 1983 tarihinde dünyaya geldi. Henüz 10 yaşındayken çalışmaya başladı. 20 yıllık evli olan Nermin Gül'ün bir kız, iki erkek olmak üzere 3 çocuğu var.'da 3.2 milyon takipçisi olan Nermin Gül, TRT 1 kanalında yayınlanan "Misafirim Var" adlı Yemek programıyla adını geniş bir kitleye duyurdu.Şu sıralar Kanal 7'de ekrana gelen 'Nermin'in Enfes Mutfağı' adlı programın sunuculuğunu üstleniyor.

 

Nermin'in Enfes Mutfağı'nın sunucusu Nermin Gül'ün eşinden boşandığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler boşanma Nermin Gül Suat Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.