Neredeyse 4 milyonda bir ihtimal, Kırşehir'de dün gece iki defa gerçekleşti!

Her hafta yüz binlerce kişi tarafından oynanan Şans Topu’nun bu haftaki sonuçları açıklandı. Şans Topu’nun bu haftaki çekilişinde 3 milyon 895 bin 584’de 1 ihtimalin ikisi de Kırşehir Merkez’den oynanan kuponlara isabet etti.

Milli Piyango oyunlarında sık sık Ankara’ya isabet eden büyük ikramiye, bu kez yönünü Ankara’ya 200 kilometre mesafedeki Kırşehir’e çevirdi.

Şans Topunda büyük ikramiye “08 – 25 – 29 – 31 – 34 + 06” sayılarına çıktı. Bu sonuçla iki talihli 365.633,65 lira’nın sahibi oldu.

İki talihlinin de kuponlarını Kırşehir merkezden yatırdığı ortaya çıktı. Kırşehir'de şimdi herkes o iki talihli kim diye soruyor

‘ŞANS TOPU’ NEDİR? NASIL OYNANIR?

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir.

Şans Topu (5+1) oyunu, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)’in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Şans Topu (5+1) oyununda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

Neredeyse 4 milyonda bir ihtimal, Kırşehir'de dün gece iki defa gerçekleşti! ile ilgili etiketler Şans Topu Kırşehir büyük ikramiye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler...

Üsküdar'da 56 yaşındaki emekli M.A. 3 kişi tarafından sokak ortasında dövülerek kaçırıldı, para ve kredi kartları gasp edildi. Dehşet anları saniye saniye kameralara kaydedilirken operasyon sonucu 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. M.A.'nın hastanedeki tedavisi sürüyor.