Nerede Sakıp Sabancı'nın iş aşkı...

Sabah yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü köşe yazısında Sabancı ailesinin son dönemlerde daha çok magazinsel olaylarla gündemde olmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tezel, hep üretimden ve çalışmaktan söz eden Sakıp Sabancı'yı örnek göstererek, "Sadece genç Sabancılar değil tüm yeni kuşak iş insanları, Sakıp Sabancı'nın hırsını, üretim aşkını örnek almalı." dedi.

Sabah yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü yazısında Sabancı ailesinin son dönemlerde medyada daha çok magazinsel olaylarla yer almasını eleştirdi.

"MAGAZİN HABERLERİYLE ÖN PLANDALAR"

Önceleri Sabancı ailesiyle ilgili bir başlık görünce hep bir fabrika açılışı, yeni yatırımlarla ilgili haberler okunduğuna dikkat çeken Tezel, şimdilerde ise yeni kuşak Sabancı ailesinin magazin haberleriyle ön planda olduklarını ifade etti. Gençlerin biraz daha işi ön plana alarak ilerlemesi gerektiğine vurgu yapan Tezel, Sakıp Sabancı'nın üretim aşkını örnek vererek şu ifadeleri kullandı;

"TÜM YENİ KUŞAK SAKIP SABANCI'NIN HIRSINI, ÜRETİM AŞKINI ÖRNEK ALMALI"

"Rahmetli Sakıp Sabancı konuştu mu gözlerinden fışkıran pozitif enerji insanlara umut olurdu. Hep üretimden çalışmaktan bahsederdi:

'Fabrikalar, sosyal binalar, liseler, üniversite, müze yapmakta, gençleri yüreklendirmekte gözüm doymuyor. Gece gündüz daha başka bir şeyler yapayım diyorum... Sabah bir an evvel uyansam da, koşsam,  şunun şalterine bassam diyorum.'

'Ben önemli değilim, vatanım önemli. Firmam önemli değil... Durmadan yatırımlarını genişleten firmalar lazım.'

Sadece genç Sabancılar değil tüm yeni kuşak iş insanları, Sakıp Sabancı'nın hırsını, üretim aşkını örnek almalı."

Nerede Sakıp Sabancı'nın iş aşkı... ile ilgili etiketler sabancı sakıp sabancı Mevlüt Tezel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.