Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağı düştü: Çok sayıda can kaybı var

Nepal'de 68 yolcu ve 4 mürettebat taşıyan yolcu uçağı düştü. İlk belirlemelere göre 30 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Nepal'in Pokhara kenti yakınlarında 68 yolcu, 4 mürettebat taşıyan yolcu uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken arama kurtarma çalışmalarına devam edildiği kaydedildi.

Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağı düştü: Çok sayıda can kaybı var

EN AZ 30 ÖLÜ...

Devlet televizyonu, kaza yerinden bazı kişilerin cansız bedenlerinin çıkarıldığı duyurdu. İlk belirlemelere göre 16 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor. Hindistan merkezli News Nation muhabiri Rahul Sisodia, sosyal medya hesabından kazayla ilgili yaptığı açıklamada en az 30 kişinin cansız bedeninin bulunduğu bilgisini paylaştı.

Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağı düştü: Çok sayıda can kaybı var - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada yansıyan görüntülerde ise uçağın kötü hava koşulları sebebiyle düştüğü iddia edildi. Yayınlanan görüntülerde düşen uçakta çıkan yangın da kameraya yansıdı.

BAŞBAKANDAN ACİL TOPLANTI ÇAĞRISI

Nepal Başbakanı Pushpa Kamal Dahal, uçağın trajik kazasından üzüntü duyduğunu dile getirerek Bakanlar Kurulu'nu acil toplantıya çağırdı.

İŞTE UÇAĞIN DÜŞME ANI

Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağı düştü: Çok sayıda can kaybı var - Resim : 3

İŞTE KAZA YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağı düştü: Çok sayıda can kaybı var - Resim : 4

UÇAK KAYBOLMUŞTU

Öte yandan Nepal'de Mayıs 2022'de içinde 22 kişiyle kaybolan ve enkazı bulunan uçakta arama kurtarma çalışmalarının ardından tüm yolcuların cansız bedenlerine ulaşılmıştı.

30 YILDA 30 UÇAK KAZASI

Öte yandan son 30 yılda Nepal'de 30 uçak kazası yaşandı. Bunlardan en ölümcül olanı ise geçtiğimiz Mayıs ayında yaşanan kazaydı. Söz konusu uçak kazasında 22 kişi hayatını kaybetmişti.

 

 

Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağı düştü: Çok sayıda can kaybı var ile ilgili etiketler Nepal uçak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.