Nenad Bjelica şaşkınlığını gizleyemedi: Ne olduğunu ben de bilmiyorum...

Trabzonspor, Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Hatayspor'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu..

Trabzonspor, Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Hatayspor'a 3-2 kaybetti. Mücadele sonrası Bordo-Mavililerin teknik direktörü Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

''NE OLDUĞUNU BEN DE BİLMİYORUM''

"Hatayspor'u tebrik ediyorum. 70 dakikalık bölümde gayet iyi bir oyun ortaya koyduk ve 2-0 öne geçtik. Ancak ondan sonra ne olduğunu ben de bilmiyorum. Defansif bütünlüğü kaybettik. Düşüş yaşadık. Maalesef maçı kaybettik. Trabzonspor gibi bir takımdaysanız eğer bu tip şeylerin kesinlikle olmaması lazım."

 

Nenad Bjelica şaşkınlığını gizleyemedi: Ne olduğunu ben de bilmiyorum... ile ilgili etiketler Hatayspor Trabzonspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Nenad Bjelica
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.