Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı'dan bir iyi bir de kötü haber

Kanal D'de ekrana gelen "Neler Oluyor Hayatta" programında Hakan Ural ile birlikte sunuculuk yapan 39 yaşındaki Nur Tuğba Namlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisiyle ilgili bir iyi bir de kötü haberi takipçileriyle paylaştı. Eliz Namlı ve Arden Namlı adında iki çocuğu bulunan Nur Tuğba Namlı 3. bebeğini beklediğini ve koronavirüse yakalandığını açıkladı. Namlı, sağlık durumuyla ilgili de sevenlerini bilgilendirdi.

"Neler Oluyor Hayatta" programının sunucusu Nur Tuğba Namlı, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı açıklamayla kendisiyle ilgili bir kötü bir de müjdeli bir haberi duyurdu. Neler Oluyor Hayatta programının bugün yayınlanan bölümünde yer almayan Nur Tuğba Namlı'nın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.


Nur Tuğba Namlı, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada bir güzel haberi de takipçileriyle paylaştı. 2015 yılında Mustafa Namlı ile hayatını birleştiren ve bu evlilikten Eliz Namlı, Arden Namlı adında iki çocuğu bulunan Nur Tuğba Namlı üçüncü kez hamile olduğunu duyurdu.

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı'dan bir iyi bir de kötü haber


ÜÇÜNCÜ BEBEĞİNİ BEKLEYEN NUR TUĞBA NAMLI'DAN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

İşte Nur Tuğba Namlı'nın o açıklaması...

"Herkese merhaba, bu fotoğrafı bugünkü yayından...Bilerek seçtim çünkü iyi olduğumu sizinle paylaşmak istedim. Bugün belimin ağrısı nedeniyle tedbiren yaptırmış olduğum Covid 19 testim pozitif çıktı.

Çok hafif semptomlarla geçiriyorum, sağlık durumum gayet iyi merak etmeyin. Hamilelikle birlikte bağışıklık sistemin olduğundan daha çabuk etkilendi sanırım. Hem ben hem bebeğim gayet iyiyiz. En kısa zamanda beraberiz. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler"

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı'dan bir iyi bir de kötü haber - Resim : 2


HAKAN URAL'DAN AÇIKLAMA

Nur Tuğba Namlı ile birlikte Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapan Hakan Ural da, arkadaşının sağlık durumuyla ilgili "Sevgili mesai arkadaşım maalesef covid pozitif acil şifalar diliyorum. Kısa sürede negatif olup aramıza dönecek" açıklamasında bulundu.

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı'dan bir iyi bir de kötü haber - Resim : 3

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı'dan bir iyi bir de kötü haber ile ilgili etiketler Hakan Ural Nur Tuğba Namlı neler oluyor hayatta
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.