Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı neden yok? Nur Tuğba Namlı hamile mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından Nur Tuğba Namlı’dan bir üzücü bir de sevindirici haber geldi. Ünlü sunucu Hakan Ural partneri Nur Tuğba Namlı hakkında son bilgileri verdi. Peki, Nur Namlı Tuğba hamile mi, neden yok?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından Nur Tuğba Namlı hakkında yeni haberler ortaya çıktı. Ünlü sunucu Hakan Ural partneri Nur Namlı Tuğba Namlı hakkında son bilgileri paylaştı.

Nur Tuğba Namlı Hamile mi?

Ünlü sunucu Hakan Ural partneri iki çocuk annesi olan Nur Tuğba Namlı'nın hamile olduğunu 3. bebek beklediğini söyledi. Üçüncü bebeğine hamile olan Nur Tuğba Namlı'dan birde üzücü haber geldi.

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı neden yok? Nur Tuğba Namlı hamile mi?

Hakan Ural partneri Nur Namlı'nın bebek haberini "Nur Tuğba hamile. Ailemize biri daha katılacak. Cinsiyeti ise erkek" sözleriyle duyurmuştu.

Hakan Ural partneri Nur Tuğba Namlı ile ilgili üzen haber geldi. Bebek bekleyen Nur Tuğba Namlı koronavirüse yakalandı. 

Sevenlerini korkutan ünlü sunucu sağlığıyla ilgili şu açıklamayı yaptı. "Herkese merhaba, bu fotoğrafı bugünkü yayından... Bilerek seçtim çünkü iyi olduğumu sizinle paylaşmak istedim. Bugün belimin ağrısı nedeniyle tedbiren yaptırmış olduğum Covid 19 testim pozitif çıktı.

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı neden yok? Nur Tuğba Namlı hamile mi? - Resim : 2

Çok hafif semptomlarla geçiriyorum, sağlık durumum gayet iyi merak etmeyin. Hamilelikle birlikte bağışıklık sistemin olduğundan daha çabuk etkilendi sanırım. Hem ben hem bebeğim gayet iyiyiz. En kısa zamanda beraberiz. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler"

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı neden yok? Nur Tuğba Namlı hamile mi? ile ilgili etiketler Nur Tuğba Namlı neler oluyor hayatta
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.