Nejat Uygur vefatının 8. yılında sevenleri tarafından anılacak

2013'te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk tiyatrosunun unutulmaz isimlerinden Nejat Uygur, vefatının 8. yılında da ailesi ve sevenleri tarafından Zincirlikuyu’da bulunan kabri başında anılacak.

2013 yılında 18 Kasım tarihinde saat 19.57'de İstanbul'da solunum yetmezliği (respiratuar yetmezlik) nedeniyle 86 yaşında tedavi gördüğü hastanede vefat eden usta tiyatrocu Nejat Uygur ölümünün 8. yılında sevenleri tarafından kabri başında anılacak.

Nejat Uygur vefatının 8. yılında sevenleri tarafından anılacak


"Cibali Karakolu", "Miğferine Çiçek Eken Asker" ve "Alo Orası Tımarhane mi?" adlı oyunların da aralarında olduğu birçok tiyatro eserini seyirciyle buluşturan, 60 yıldan fazla sahnede kalan oyuncu ve komedyen Uygur'un her yıl olduğu gibi bu yıl da anma törenine eşi Necla Uygur, kendisi gibi tiyatro oyuncusu olan oğulları Süheyl ve Behzat Uygur, diğer oğlu Süha Uygur, dostları, yakınları, sevenlerinin katılması bekleniyor.

Nejat Uygur vefatının 8. yılında sevenleri tarafından anılacak


Uygur kardeşlerden 63 yaşındaki Süha Uygur, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla babası Nejat Uygur için anma töreni düzenleyeceklerini belirterek, ''18 Kasım babamızın aramızdan ayrılışının 8.yılı… Perşembe günü saat 13:00 da Zincirlikuyu’daki kabri başında olacağız… Dostlara ve sevenlerine duyurulur.'' ifadelerine yer verdi. 58 yaşındaki Behzat Uygur da ağabeyinin bu paylaşımına kendi Instagram sayfasında yer verdi.
 Nejat Uygur vefatının 8. yılında sevenleri tarafından anılacak

NEJAT UYGUR'UN VEFATI

Türk tiyatrosunun ustalarından Nejat Uygur, 10 Eylül 2007'de beyin damarlarında oluşan bir tıkanıklık nedeniyle vücudunun sol tarafında kısmi felç geçirmiştir. Sağlık durumuna ilişkin yapılan basın toplantısında Uygur'un sol kolunu hareket ettiremediği, yüzünde kayma olduğu, bacağında biraz hareket olduğu, konuşmasının ise düzgün olduğu ifade edilmiştir. Oğulları Süheyl ve Behzat Uygur, son açıklamalarında Nejat Uygur'un artık geçmişiyle yaşadığını söylemişlerdir. Usta tiyatro sanatçısı Nejat Uygur, uzun süre hastanede tedavi görmesine rağmen 18 Kasım 2013 günü saat 19.57'de solunum yetmezliği (respiratuar yetmezlik) sebebiyle Medistate Kavacık Hastanesinde, 86 yaşında öldü. Teşvikiye Camisi'nden kaldırılan cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Nejat Uygur vefatının 8. yılında sevenleri tarafından anılacak

Nejat Uygur vefatının 8. yılında sevenleri tarafından anılacak ile ilgili etiketler Süheyl Uygur nejat uygur anma töreni behzat uygur süha uygur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.