Nejat İşler'i görenler şoke oldu... Yürümeye mecali yok!

Yapımını TMC Film’in üstlendiği ve 22 Aralık’ta vizyona girecek olan Martıların Efendisi filminin afişi hazır.

Mehmet Günsür, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya’nın katıldığı geceye yalnız giden Nejat İşler, çıkışta alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorluk çekti. İki kişi oyuncunun koluna girerek, otomobiline bindirdi.

İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin (MEF) uzun zamandır beklediği misafirin sonunda gelmesiyle başlayan hikayesini konu ediniyor. Beyazlar için de, tam bir masumiyet simgesi misali kıyaya vuran bu kadın MEF için mutlu bir başlangıcın ilk işaretidir. Bütün umutlarını yüklediği gizli misafir, MEF’nin saf ve temiz dünyasından etkilense de onu gerçek dünyayla, acı bir tecrübeyle tanıştıracaktır.

resim-170355EE

Fragmanıyla da beğeni toplayan Martıların Efendisi filminde, Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun yer alıyor.

Başrollerin yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Bige Önal, Hakan Kurtaş, Barış Yıldız ve Ezgi Coşkun rol alırken, konuk oyuncu olarak Aras Bulut İynemli ve Sarp Akkaya da izleyici karşısına çıkacak.

Nejat İşler'i görenler şoke oldu... Yürümeye mecali yok! ile ilgili etiketler Nejat İşler alkol martıların efendisi sarhoş zorlandı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.