Nehre düşen kedinin imdadına AFAD ekibi yetişti

Artvin'de bir kedi çevresi yüksek istinat duvarları ile çevrili Çoruh Nehri'ne düştü. kendi imkanlarıyla kediyi kurtaramayacaklarını anlayan vatandaşlar durumu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bildirid. Kedi AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Artvin'de, merkeze bağlı Çayağzı Mahallesi Eski Köprübaşı mevkisinde bir kedi Çoruh Nehri'ne düştü.

Çevresi istinat duvarlarıyla çevrili nehirden çıkamayan kediyi fark eden vatandaşlar, durumu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bildirdi. Olay yerine gelen AFAD ekibi, yamaç temizleme çalışması için kentte bulunan dağcıların da yardımıyla kediyi sudan çıkartmak için çalışma başlattı.

Nehre düşen kedinin imdadına AFAD ekibi yetişti

Halatlarla Çoruh Nehri'ne inen ekip, yaklaşık yarım saatlik çalışmayla kediyi kurtardı. Kedi, sağlık kontrolü için Artvin Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görevli veteriner hekime teslim edildi.

AA

Nehre düşen kedinin imdadına AFAD ekibi yetişti ile ilgili etiketler Artvin AFAD çoruh nehri kedi kurtarma operasyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.