Negredo ilk 90 dakikasında 4 gol attı! Gomis'e nazire yaptı...

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Beşiktaş-Manisaspor karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda ortaya çıkan skor herkesi şaşırttı. Beşiktaş TFF 1. Lig ekibine tam 9 gol atarak tarihi bir skor elde etti. Maçta 4 gol 1 asistle oynayan Negredo 35 gol hedefinin hayal olmadığını gösterdi.

Bu sezon başında Valencia'dan uzun uğraşlar sonucu transfer edilen Negredo Manisaspor'a patladı. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında karşı karşıya gelen Beşiktaş-Manisaspor maçında tarihi bir skor ortaya çıktı. Kartal'ın 9-0 yendiği maçta 4 gol 1 asist yapan İspanyol golcü, Beşiktaş'a imza attığı gün 35 gol hedefi koymuş ama Cenk Tosun'un müthiş performansı yüzünden formasından uzak kalmıştı.

Negredo sosyal medyada alay konusu olan '35 gol atarım' sözlerinin doğruluğunu ilk defa 90 dakika sahada kaldığı maçta gösterdi. Rakip her ne kadar Beşiktaş'ın dengi olmasa da 5 gole direk katkıda bulunan Negredo her maç şans bulduğu taktirde 35 golün hayal olmadığını ispatlamış oldu.

Ligde 1 Türkiye Kupası'nda 4 golle toplam 5 gol atan Negredo'nun 35 gol hedefine 30 gol kaldı. Negredo bu performansıyla teknik direktör Şenol Güneş'e hazırım mesajını gönderdi.

Negredo ilk 90 dakikasında 4 gol attı! Gomis'e nazire yaptı... ile ilgili etiketler Beşiktaş negredo manisaspor 35 gol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.