Nefesleri kesen maçta Alanyaspor ile Adana Demirspor yenişemedi

Alanyaspor, 2-0 öne geçtiği maçta Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Adana Demirspor'un milli futbolcusu Yusuf Sarı, 2 kez fileleri havalandırarak maça damga vururken, 90+7'de attığı golle takımına 1 puanı getirdi.

Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Adana Demirspor'u konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen maç 3-3 berabere sona erdi.

Alanyaspor, 20. dakikada Jure Balkovec ve 33. dakikada Oğuz Aydın'ın attığı gollerle ilk yarı 2-0 önde tamamladı.

67. dakikada Emre Akbaba'nın penaltıdan attığı golle farkı bir indiren Adana Demirspor, iki dakika sonra Yusuf Sarı ile 2-2'lik eşitliği yakaladı.

76. dakikada Alanyaspor'dan Joao Novais'in kullandığı penaltıda, topu kaleci Vedat çeldi ancak boşta kalan topu Florent Hadergjonaj ağlara gönderdi ve takımını 3-2 öne geçirdi.

90+7'de ise Yusuf Sarı'nın Alanyaspor ceza sahası dışında şutunda savunmaya çarpan kaleciye yanılttı ve Adana Demirspor yeniden beraberliği yakaladı: 3-3

Bu sonucun ardından Adana Demirspor, Süper Lig'deki puanını 32'ye çıkardı ve 10. sırada yer aldı. 29 puanlı Alanyaspor ise 15. basamakta bulunuyor.

Nefesleri kesen maçta Alanyaspor ile Adana Demirspor yenişemedi ile ilgili etiketler Alanyaspor Adana Demirspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.