Nedim Şener'in 'Hürriyet' macerası başlıyor!

Geçtiğimiz hafta Posta Gazetesi'ndeki görevinden ayrıldığını ve yeni adresinin Hürriyet olacağını duyuran SuperHaber programcısı Nedim Şener, ilk yazısını pazartesi günü yayınlayacak.

SuperHaber programcısı Gazeteci Nedim Şener, geçtiğimzi hafta, 9 yıl önce başladığı Posta Gazetesi'nden ayrılacağını ve Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın daveti ve yönetmeni Emre İskeçeli’nin desteğiyle Hürriyet’te yazmaya başlayacağını köşesinden duyurmuştu.

Hürriyet serüveni pazartesi günü başlayacak olan Nedim Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 

''Pazartesi gününden itibaren sizlere Hürriyet Gazetesi'nden ulaşmaya çalışacağım. Orada da yine tarihsel dönüşümleri olan Türkiye'nin içinde bulunduğu gündemi yorumlayacağız. Alanları sınırlamayacağız.

Asıl yapmak istediğim ve basınımızın üzerinde durmadığı terör örgütleri ile mücadele konusunda kendime çıkardığım görev icabı o kavgayı vermek istiyorum. Posta'da, Milliyet'te nasılsa, salt doğruları Hürriyet Gazetesi'nde de aynı şeyleri yapacağım.

Eğer hatam olursa şimdiden affola, önerileriniz olursa siz okurlarla iletişimde olmaktan mutluluk duyacağım.'' şeklinde konuştu.

''TARAFLIYIM''

Hürriyet'in kendisini tanıttığı videoyu alıntılayan Şener, ''TARAFLIYIM; Darbe şakşakçılarına, demokrasi ve hukuku ağzından düşürmeyen FETÖ’cülere ve PKK yardakçılarına karşı milletin tarafındayım. KORKUYORUM; İkiyüzlü darbesever sahte demokratların, FETÖ’cünün PKK yardakçısının nefretine layık olamamaktan'' ifadelerini kullandı.


Nedim Şener'in 'Hürriyet' macerası başlıyor!

Nedim Şener'in 'Hürriyet' macerası başlıyor! ile ilgili etiketler SuperHaber Hürriyet Posta Nedim Şener Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.