Nedim Şener'i çileden çıkaran karar: O hakaretler, o hakim ve savcının alnına yapışsın!

SuperHaber programcısı ve Hürriyet yazarı Nedim Şener, SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile “Memleket Aşkına'nın yeni bölümünde kendisine hakaret edenler hakkında takipsizlik kararı verilmesine tepki gösterdi. Şener, "O hakaretler, o hakim ve savcının alnına yapışsın" dedi.

İki usta isim SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı ve Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde bir araya geldi. 

"O HAKARETLERİ, TAKİPSİZLİK KARARI VEREN O HAKİM VE SAVCILARA AYNEN İADE EDİYORUM"

Şener kendisine hakaret edenler hakkında takipsizlik kararı verilmesine tepkisini çok sert gösterdi. "O hakaretler, o hakim savcının alnına yapışsın" diyen Şener, "Ben o bana hakaret edip de hakaret eden terbiyesizler hakkında takipsizlik kararı veren o hakim ve savcılara aynen iade ediyorum. Adam sana küfür etmiş, ailene küfür etmiş; savcı 'ifade özgürlüğü' diyor. O küfür senin alnına yapışsın diyorum. Ölen annesine küfrediyorlar ve bu yargı beraat veriyor. O küfürler o hakim savcının alnına yapışsın diyorum. Başka bir şey demiyorum." ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

Nedim Şener'i çileden çıkaran karar: O hakaretler, o hakim ve savcının alnına yapışsın! ile ilgili etiketler Nedim Şener Memleket Aşkına savcı hakim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.