Nedim Şener'den Yavuz Ağıralioğlu'na 'gusül' tepkisi: 'Altılı görüşmelerden sonra...'

İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir televizyon programında "CHP'ye rüyasında oy verdiğini gören sağcı gusül abdesti alır" demişti. Gazeteci Nedim Şener bu çıkışı eleştirerek, "Eğer bir gusül abdesti alman gerekiyorsa, altılı görüşmelerden sonra gusül abdesti almanız lazım" açıklamasında bulundu.

CHP'ye yönelik sözleri sonrası Meral Akşener tarafından 'genel başkan yardımcılığı' görevinden alınan İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı yayında, bir kez daha ittifak ortaklarını hedef almış, "CHP'ye rüyasında oy verdiğini gören sağcı gusül abdesti alır." demişti.

"6'LI GÖRÜŞMEDEN SONRA GUSÜL ABDESTİ ALMANIZ LAZIM"

Gazeteci Nedim Şener, TVNET canlı yayınında, İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu'nun CHP'yi hedef alan 'gusül abdesti' çıkışını değerlendirdi.

Millet İttifakı fertlerinin 50+1 sistemi nedeniyle zaman zaman kendilerini bile yalanladığını vurgulayan Şener, "Utanma kalmayınca her şeyi söylüyorlar. O zaman böyle bir partiyle neden ittifak yapıyorsunuz? Eğer bir gusül abdesti alman gerekiyorsa, altılı görüşmelerden sonra gusül abdesti almanız lazım." dedi.

"BÖYLE BİR PARTİYLE NEDEN İTTİFAK YAPIYORSUNUZ?"

Şener'in konuya ilişkin açıklamaları şöyle:

Ortada bir siyaset, ilke ve politika, öneriler ortaya atacak bir siyasi tutum yok. Onun yerine, yerel seçimlerde oluşmuş 50+1'e nasıl ulaşırız? Yerel seçimlerdeki ittifak modelini genel seçimlerde nasıl uygularız üzerine kurulu bir anlayış var. Partiler arasındaki ilkeler kayboluyor. Kimin ne dediği ne demediği, kendisini yalanlayan siyasi söylemler ortaya çıkıyor.

50+1 üzerinde üç adayın üzerinde duruluyor. Anket firmalarının üzerinde durduğu konu üç aday; Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş. İlginç isimler ortaya çıktıkça tartışmalar daha da büyüdü.

Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması konusunda kendi çevrelerinde, gazeteciler arasında büyük bir lobi oluştu. Neden aday olmaması gerektiğini söylediler en son da inancıyla nereli olduğuyla uğraştılar. Genelde rakiplerinin bunu yapması, toplumsal desteği aşağıya çekmesi beklenir.

 

Nedim Şener'den Yavuz Ağıralioğlu'na 'gusül' tepkisi: 'Altılı görüşmelerden sonra...' ile ilgili etiketler Meral Akşener Nedim Şener İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu gusül
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.