Nedim Şener'den sosyal medyada kaos yaratmaya çalışan FETÖ'cülere yanıt

SuperHaber programcısı Nedim Şener, sosyal medya hesabından koronavirüs konusunda halkı paniğe sürükleyen 'sahte gizli belgeye' ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şener, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından da yalanlanan belgenin FETÖ'cüler tarafından yayıldığını gözler önüne serdi. Geçtiğimiz günlerde, Memleket Aşkına isimli programda konuya değinen Şener'in, ''Koronavirüs’e bir gün aşı bulunur ama FETÖ’cü pisliklere aşı bulunmaz'' sözleri yine FETÖ'cüler tarafından çarpıtıldı.

SuperHaber programcısı Nedim Şener, sosyal medya hesabından koronavirüs konusunda halkı paniğe sürükleyen 'sahte gizli belgeye' ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

''KORONAYA AŞI BULUNUR, FETÖ'CÜLERE AŞI BULUNMAZ''

Şener, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından da yalanlanan belgenin FETÖ'cüler tarafından yayıldığını gözler önüne serdi.

Şener yaptığı paylaşımda, ''FETÖ’cü hesaplar bu sahte belge için devrede. Yurtdışından yayıyor şerefsiz. Koronavirüs’den beter bu FETÖ’cüler. Aman dikkat. Boşuna demiyorum; FETÖCÜLÜK EN BÜYÜK ŞEREFSİZLİKTİR...'' ifadelerini kullandı.

Nedim Şener'den sosyal medyada kaos yaratmaya çalışan FETÖ'cülere yanıt

Söz konusu haber sitesinde yer alan, 'Tüm iş yerleri kapanıyor' başlıklı haber, dünya kamuyouna algı oluşturmak adına servis edildi. Yine aynı sitenin sağ tarafında terörist başı Fetullah Gülen'e ait bir haber yer alıyor.

FETÖ'CÜLER SÖZLERİNİ ÇARPITTI

Geçtiğimiz günlerde, Memleket Aşkına isimli programda konuya değinen Şener'in, ''Koronavirüs’e bir gün aşı bulunur ama FETÖ’cü pisliklere aşı bulunmaz'' sözleri yine FETÖ'cüler tarafından çarpıtıldı.

Abdullah Bozkurt isimli FETÖ'cü, SuperHaber'in sevilen programı Memleket Aşkına'da açıklamalarda bulunan Nedim Şener'in açıklamalarını, İngilizce bir metinle kamuoyuna servis etti. 

Söz konusu paylaşımı alıntılayarak Bozkurt'a yanıt veren Şener, ''Evet FETÖ’cü Abdullah Bozkurt, şeytani kişiliğe en iyi örnek sensin. Her hastalığa aşısı bulunur ama senin gibi yalancı ve şerefsiz FETÖ’cü hasta ruhluları tedavi edecek ilaç bulunamaz.. Bunu da paylaş ki, ne pislik olduğunuzu duymayan kalmasın'' dedi.

Nedim Şener'den sosyal medyada kaos yaratmaya çalışan FETÖ'cülere yanıt - Resim : 2

''KAOS YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR''

Öte yandan, Şener geçtiğimiz günlerde Habertürk ekranlarında katıldığı Gündem isimli programda, ''Dün akşam FETÖ’cü alçaklara karşı uyarmıştım, tek yapabilecekleri yalanları yaymak... Yalnız FETÖ’cüler mi onların tetikçiliğinden başka özelliği kalmamış alçaklar da kaos yaratmaya çalışıyor. Görülmediklerini zannediyorlar.'' ifadelerini kullandı. 

 

Nedim Şener'den sosyal medyada kaos yaratmaya çalışan FETÖ'cülere yanıt ile ilgili etiketler FETÖ Nedim Şener Sosyal Medya Koronavirüs Korona Abdullah Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.