Nedim Şener'den provokatif içeriklere tepki! 'FETÖ’cüler sosyal medyayı, operasyon paçavrasına çevirdi...'

CNN Türk programına katılan gazeteci Nedim Şener, Türkiye'de yalan ve provokatif içeriklerin bir an önce önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı. Şener, "FETÖ’cüler sosyal medyayı, Ahmet Altan’ın Yasemin Çongar’ın başında olduğu ve finanse ettikleri TARAF gazetesi isimli yalan, iftira ve operasyon paçavrasına çevirdi' ifadelerini kullandı.

Gazeteci Nedim Şener, CNN Türk'te katıldığı programda Türkiye'nin bir an önce algı ve provokasyonlara karşı sosyal medya yasasının çıkarılması gerektiğini vurguladı. 

"FETÖ’cüler sosyal medyayı, Ahmet Altan’ın Yasemin Çongar’ın başında olduğu ve finanse ettikleri TARAF gazetesi isimli yalan, iftira ve operasyon paçavrasına çevirdi" diyen Şener, FETÖ'nün de sosyal medya üzerinden sık sık devlete yönelik provokatif içerikler paylaştığını belirtti.

 

Nedim Şener'den provokatif içeriklere tepki! 'FETÖ’cüler sosyal medyayı, operasyon paçavrasına çevirdi...' ile ilgili etiketler Nedim Şener FETÖ sosyal medya yasası taraf porvokasyon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.