Nedim Şener'den muhalefete sert sözler: Kendi seçmenlerini aptallaştırdıkları için toplumu da aptal sandılar

Gazeteci Nedim Şener, katıldığı bir televizyon programında muhalefetin izlediği seçim stratejisi ile ilgili sert açıklamalar yaptı. Şener, Millet İttifakı'nı eleştirirken "Kendi seçmenlerini aptallaştırdıkları için toplumun bütününü aptal zannettiler" ifadelerini kullandı.

Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birisi geride kaldı ve halk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 5 yıl daha devam dedi.

Seçim öncesi 'kazandık' algısı yaratan Millet İttifakı büyük bir yenilgiye uğradı ve seçmeni tarafından büyük eleştirilere maruz kalıyor.

CHP'de lider Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğu terke etmesi yönünde her yönden mesajlar geliyor. Özellikle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, her fırsatta 'değişim' çağırısı yapıyor.

NEDİM ŞENER: MUHALEFETE YÜKLENDİ

Haber Global kanalında konuşan gazeteci Nedim Şener, Millet İttifakı'nın diğer liderlerinin de Kemal Kılıçdaroğlu gibi olduğunu ve farkları olmadığını söyledi. Şener şu ifadeleri kullandı:

"Kişi değiştirsen ne olacak? İmamoğlu Kılıçdaroğlu'ndan farklı mı? Meral Akşener onlardan farklı mı? Babacan, Davutoğlu, Saadet bunlardan farklı mı? Açın ortak mutabakat metnine bakın hepsi neyi imzalamış görülüyor."

 "KENDİ SEÇMENLERİNİ APTALLAŞTIRDIKLARI İÇİN TOPLUMU DA APTAL SANDILAR"

Muhalefetin kendi seçmenini aptallaştırdığını söyleyen Şener, şu ifadeleri kullandı:

"Toplumu bunlar aptal zannettiler. Kendi seçmenlerini aptallaştırdıkları için toplumun bütününü aptal zannettiler. Oysa en büyük aptallık karşındakini aptal zannetmektir"

Nedim Şener'den muhalefete sert sözler: Kendi seçmenlerini aptallaştırdıkları için toplumu da aptal sandılar ile ilgili etiketler Nedim Şener Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.