Nedim Şener'den müebbet almış yarbayın tahliye kararına isyan: 15 Temmuz’un yıldönümünde ne anlatacağız insanlara

15 Temmuz'da İstanbul Valiliği'ni basan ekipten olan ve müebbet hapis alan darbeci yarbayın tahliye edilmesine tepkiler artıyor. 15 Temmuz gecesi CNN Türk baskını sırasında darbeci askerlerin üzerine yürüyen ve medyada FETÖ ile mücadelenin bayraktarlığını yapan Nedim Şener de bu karara isyan etti. Şener, "Müebbet almış darbeci tahliye ediliyor, 15 Temmuz’un yıldönümünde ne anlatacağız insanlara" dedi.

15 Temmuz askeri darbe girişiminde İstanbul Valiliği’ni işgal etmeye çalışan yarbay sanık Recep Karaçam, yeniden yargılandığı davada ‘ev hapsi’ uygulanarak adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ YAĞIYOR

Karara sosyal medyadan tepki yağdı. Vatandaşlar, "İbreti alem için Recep Karaçam yakalanmalı ve tahliye kararı veren hakimle birlikte x3 müebbete çarptırmalı." yorumları yaptı.

NEDİM ŞENER: 15 TEMMUZ'UN YILDÖNÜMÜNDE NE ANLATACAĞIZ İNSANLARA

Bir tepki de FETÖ ile mücadelenin bayraktarlığını yapan Nedim Şener'den geldi. 15 Temmuz gecesi CNN Türk baskını sırasında darbeci askerlerin üzerine yürüyen ve medyada FETÖ ile mücadelenin bayraktarlığını yapan Nedim Şener Twitter hesabından kararı eleştirerek, "Müebbet almış darbeci tahliye ediliyor, 15 Temmuz’un yıldönümünde ne anlatacağız insanlara" dedi. 

 

Gazeteci Nedim Şener'in 15 Temmuz gecesi, Doğan Medya Center'da darbeci askerlerle kavga ettiği anlar...

Nedim Şener'den müebbet almış yarbayın tahliye kararına isyan: 15 Temmuz’un yıldönümünde ne anlatacağız insanlara

Nedim Şener'den müebbet almış yarbayın tahliye kararına isyan: 15 Temmuz’un yıldönümünde ne anlatacağız insanlara - Resim : 2


Nedim Şener'den müebbet almış yarbayın tahliye kararına isyan: 15 Temmuz’un yıldönümünde ne anlatacağız insanlara ile ilgili etiketler Nedim Şener tahliye 15 Temmuz yarbay
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.