Nedim Şener'den flaş iddia... Özgür Özel Hrant Dink cinayetinde FETÖ izini yok etmeye çalışıyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 2012 yılında Ogün Samast’ı cezaevinde ziyaret etmesi yeniden gündem oldu. Nedim Şener dikkat çeken bir iddiada bulundu. Özel'in Samast'ın serbest bırakılması ardından yaptığı açıklamaları hatırlatan Şener, "Suikasttaki FETÖ izini silmeye mi çalışıyor?" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 2012 yılında Ogün Samast’ı cezaevinde ziyaret etmesi yeniden gündem oldu. 

Nedim Şener'den flaş iddia... Özgür Özel Hrant Dink cinayetinde FETÖ izini yok etmeye çalışıyor

 NEDİM ŞENER'DEN DİKKAT ÇEKEN İDDİA

Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın tahliye edilmesinin ardından yeniden gündeme gelen bu ziyaret ile ilgili Nedim Şener, dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN OGÜN SAMAST'INTAHLİYESİ SONRASI DENGESİZ SÖZLER

CHP’li komisyon üyeleri olarak Veli Ağbaba ile Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ı 13 Haziran 2012’de Kandıra Cezaevi’nde ziyaret eden Özgür Özel, Samast’ın tahliye edilmesi sonrası cumartesi günü Agos gazetesi önünde yapılan eyleme katıldı.

Eylemde Ogün Samast'ın 'iyi halden' tahliye olduğu gibi gerçek olmayan bir iddiayı ortaya atan Özel, Hrant Dink’i vurduranların yargılanmadığını söyledi. 

Hrant Dink’i vurduranların yargılanmadığını ve bunların kimler olduğunu bildiğini iddia etmesine rağmen Özgür Özel'in savcılığa başvurmaması dikkat çekiyor. 

ÖZGÜR ÖZEL FETÖ PARMAĞINI GİZLEMEYE Mİ ÇALIŞIYOR?

Özel'in bu dengesiz tavrını eleştiren Nedim Şener, Özgür Özel'in cinayet ile ilgili yaptığı açıklamaların altında FETÖ parmağını gizlemeye çalışmasının yattığını belirtti. 

X (Twitter) hesabından konu ile ilgili tweet atan Şener, "Katil Ogün Samast’ı hapiste ziyaret eden CHP’li Özgür Özel yaptığı iki açıklamada; Yargıtay’ın onadığı, Dink cinayetinin FETÖ’nün Ergenekon ve Balyoz gibi kumpaslarını başlatamayan için yol verdiği yönündeki kararlarını görmezden gelerek suikasttaki FETÖ izini silmeye mi çalışıyor?" dedi. 

Nedim Şener'den flaş iddia... Özgür Özel Hrant Dink cinayetinde FETÖ izini yok etmeye çalışıyor - Resim : 2

 

ÖZGÜR ÖZEL OGÜN SAMAST'IN TAHLİYESİ SONRASI NE DEMİŞTİ?

"(Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın tahliye edilmesi) Öyle bir yerde bu haberi aldım ki zaten duygularımın en yoğun olduğu noktaydı. Kıbrıs’ta şampiyon meleklerin anneleriyle beraberdim. Kahraman meleklerin antrenman yaptıkları spor salonunda bir oda vermişler. Adıyaman’daki depremde İsias Otel’de Kıbrıs’tan 24 evladımız hayatını kaybetti. Onların anne ve babalarıyla beraberdik. Böyle bir acıdan çıktım, kapının önüne gittim, muhabirler dediler ki Ogün Samast serbest bırakıldı. Ogün Samast, bir güvercin katili. Çünkü Dink’e demişlerdi ki tehdit alıyormuşsunuz diye, o da demişti ki ‘Ben tehdit alıyorum ama biliyorum ki bu ülkede insanlar güvercinleri öldürmez’ demişti. Hrant Dink kendini barış güvercini olarak niteliyordu, Ogün Samast bir güvercini öldürdü. Bu ülkede güvercin öldürmek kadar utanılacak bir şey yoktur. Bir güvercini vurgu Ogün Samast. Onu yaptıktan sonra yakalandığında birileri onu aldılar Türk bayrağı önünde poz verdiler. Orada o sırtı sıvazlayan bir kişi değil, o Türkiye’deki derin güçler. O Dink’in ölümünden sebebiyet evrenlerin eli o sırtı sıvazlıyordu. O el  Ogün Samast’ı geçen gün serbest bıraktıran. Ogün Samast bir katil ama sadece tetiği çeken kişi. Tetiği çekenler şunu söylüyorlar, gazetecisiniz değil mi İsmail Bey, sizin gözünüze bakarak diyorlar ki ey İsmail Bey buradayız katilimize bile sahip çıkarız hepinize ayağınızı denk alın diyorlar. Türkiye’deki bütün gazetecilere muhaliflere biz buradayız devlet dediğiniz gördüğünüzden ibaret değil, derinlerde başka bir yapı var ve biz günü gelir katilimize de sahip çıkarız diyorlar. Kimse korkmasın, hepimiz Hrantız derken boşa söylenmiyordu. Biz öldürmekle bitmeyiz. Bundan sonra o derin yapı şunu bilsin, enselerindeyiz. Bundan sonra onlar bizimle değil biz onlarla uğraşacağız. Bu devlette güvercin katillerine ve o katilin sırtını sıvazlayana, günü gelince serbest bırakana nefes aldırırsam namussuzum.

 

 

Nedim Şener'den flaş iddia... Özgür Özel Hrant Dink cinayetinde FETÖ izini yok etmeye çalışıyor ile ilgili etiketler Nedim Şener Özgür Özel Ogün Samast
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.