Nedim Şener'den 'FETÖ Nefret Söylemidir' eylemine çok sert tepki: Şerefsiz mahluklar

Terör örgütü FETÖ mensupları tarafından sosyal medyada başlatılan 'FETÖ Nefret Söylemidir' eylemine en sert tepki Nedim Şener'den geldi. Fetö’cülerin "nefret edilen şerefsizler" olduğunu söyleyen Şener, "Hala Fetullah isimli vatan haininin peşinden gidenler de dünyanın en şerefsiz mahlûklardır." dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri bugün Twitter üzerinden "FETÖ Nefret Söylemidir" başlığı ile paylaşımlarda bulundu. Gazeteci Nedim Şener, bu paylaşımlara ve FETÖ'cülere ağır tepki gösterdi.

Örgüt üyelerine Twitter hesabından cevap veren Nedim Şener, "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleri; yalan söyler, soru çalar, kumpas kurar, cinayet işler, ajanlık yapar, vatanı satar, darbeye girişir. Yani Fetö’cüler nefret edilen şerefsizlerdir." dedi.

 

Tepki dozunu daha da artıran Şener şu mesajı da yayımladı: "FETÖ Nefret Söylemidir' diyenler de; ya FETÖ’cüdür ya da onlardan medet uman şerefsizlerdir. Haydi hep beraber bir daha; 'Fetö Terör Örgütüdür' Hala Fetullah isimli vatan haininin peşinden gidenler de dünyanın en şerefsiz mahlûklardır."

Nedim Şener'den 'FETÖ Nefret Söylemidir' eylemine çok sert tepki: Şerefsiz mahluklar ile ilgili etiketler Nedim Şener FETÖ tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.