Nedim Şener'den dikkat çeken Devrim yorumu: Emperyalistlerin uşakları sana ürettirmez!

29 Ekim'de üretim bandından inen ilk Togg ile yan yana görüntülenen Devrim neden başarısız oldu? Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, Twitter hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg'un Gemlik Fabrikası, 29 Ekim'de açıldı ve seri üretime başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde ilk kez açıklanan Togg modelleri büyük beğeni topladı. 

DEVRİM NEDEN BAŞARILI OLAMADI?

Peki Türkiye’nin ilk yerli otomobil girişimi Devrim neden başarılı olamadı? 

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, Devrim'in neden başarılı olamadığı konusunda açıklamada bulundu. 

"EMPERYALİSTLERİN UŞAKLARI YERLİ OTOMOBİLİNİ SANA ÜRETTİRMEZ"

Şener, Twitter hesabından, "Darbenin başında olabilirsin, masum bir Başbakanı da asabilirsin ama emperyalistlerin uşağı ithalatçılar, onların uşaklığını yapan Bakan’ın, onun da uşağı bürokratın ve hepsinin uşağı tetikçi gazeteciler, desteklediğin yerli otomobili sana ürettirmez." ifadelerini kullandı. 

Nedim Şener'den dikkat çeken Devrim yorumu: Emperyalistlerin uşakları sana ürettirmez! ile ilgili etiketler Nedim Şener TOGG Devrim
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın Ali Çelikkıran'a yerde tekme attığı görüntüler ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından arbede yaşandı. Yaşanan arbedede Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray Stat İşletme Direktörü Ali Çelikkıran'ı yerde tekmelediği görüntüler ortaya çıktı.